11. 09. 2017 - 11:45
Legenda otkrila potpuno bizaran ritual: Trljao sam...
907
Shares
Legenda otkrila potpuno bizaran ritual: Trljao sam Ferdinandovu muškost...

GAZZA U ELEMENTU

Legenda otkrila potpuno bizaran ritual: Trljao sam Ferdinandovu muškost...

Sport.ba/Germanijak.hr
11. 09. 2017 - 11:45
0
Shares

Paul Gascoigne možda je ostario i nije više bitanga kakva je bio, ali smisao za humor i ekscentričnost nisu ga napustili ni sad kad mu je tijelo onemoćalo od alkohola. Dobro raspoloženi Gazza otkrio je engleskim novinarima bizarni ritual koji je izvodio uoči svake utakmice s reprezentativnim saigračem Lesom Ferdinandom.

Na svom godišnjem eventu „Večer s Gazzom“ ispričao je kako je uoči svake utakmice znao protrljati Ferdinandovu muškost za sreću, a priča o početku tog praznovjerja još je bizarnija od samog rituala.

"Došli smo na okupljanje engleske reprezentacije i uoči utakmice Les Ferdinand se skinuo i ostao u svlačionici potpuno gol, kunem vam se, kad se skinuo… Trebali ste vidjeti koliki mu je…", započeo je Paul Gascoigne aludirajući na Ferdinandov alat.

"Moj je izgledao patuljasto kraj njega. Prišao sam mu i upitao ga 'Mogu li ga uhvatiti' i dozvolio mi je. Nakon toga odigrao sam jednu od najboljih utakmica za Englesku, zabio sam i asistirao. Pomislio sam – ovo je fantastično. Stoga, kad sam susreo Lesa na idućem okupljanju rekao sam mu: 'Vadi ga!'."

Mnogi luđaci nosili su kopačke i bili cijenjeni igrači ovog plemenitog sporta, ali samo jedan je Gazza!

Učitaj još novosti