27. 08. 2017 - 14:16
NIJE NI PREDSTAVLJEN, A VEĆ IZAZVAO PROBLEME Drugi najskuplji...
907
Shares
NIJE NI PREDSTAVLJEN, A VEĆ IZAZVAO PROBLEME Drugi najskuplji igrač svijeta razbjesnio navijače Barce

TWITTER GA OTKRIO

NIJE NI PREDSTAVLJEN, A VEĆ IZAZVAO PROBLEME Drugi najskuplji igrač svijeta razbjesnio navijače Barce

27. 08. 2017 - 14:16
0
Shares

Ousmane Dembele konačno je ove sedmice i zvanično postao novi igrač Barcelone. Tako je okončana jedna od najvećih saga ovog ljeta, a on bi danas oko 18:00 sati trebao stići u Barcelonu.

Prije sutrašnjeg predstavljanja na 'Nou Campu', španski mediji su objavili detalje koje je sam igrač pokušao vješto skriti. Mladi napadač će sutra potpisati ugovor na pet godina, s otkupnom klauzulom od 400 miliona eura.

Inače, u Barcelonu stiže za čak 105 miliona eura plus varijable čime postaje drugi najskuplji igrač u historiji, odmah iza Neymara. Iako su katalonski mediji proteklih dana objavljivali Dembeleove statuse na društvenim mrežama u kojima izražava divljenje Barceloni i njenim igračima, pogotovo Messiju, pojedini su ipak objavili igračeva oglašavanja na Twitteru koja bi mogla biti problematična za navijače Blaugrane, ali i samog igrača. 

Naime, kako je objavio 'Diario Gol', Dembele je prije dvije godine objavljivao tvitove u kojima se zapravo oduševljavao igračima Reala Karimu Benzemi i Cristianu Ronaldu. Onaj koji se odnosio na Ronalda, a nakon što je Real osvojio desetu titulu Lige prvaka, Dembele je brže bolje obrisao. Navijači Barcelone već su izrazili svoje negodovanje.

Učitaj još novosti