04. 07. 2017 - 11:06
MINO RAIOLA JE USPIO NADMUDRITI MILAN: EVO ŠTO JE POHLEPNI...
907
Shares
MINO RAIOLA JE USPIO NADMUDRITI MILAN: EVO ŠTO JE POHLEPNI AGENT USPIO DOBITI ZA DONNARUMMU!

MINO RAIOLA JE USPIO NADMUDRITI MILAN: EVO ŠTO JE POHLEPNI AGENT USPIO DOBITI ZA DONNARUMMU!

04. 07. 2017 - 11:06
0
Shares

 

Mino Raiola danas je vjerojatno najpoznatiji agent na svijetu, uz već prije poznatog Mendesa, koji zastupa Ronalda, Jamesa…

Navijači su ga već otpisali

Podsjetimo, prije 2 tjedna Milan je službeno objavio kako Donnarumma neće produžiti ugovor s njima. Zatim se stvorila ogromna buka oko mladog vratara, pa je čak bilo prijetnji da će cijelu iduću sezonu provesti na tribinama te onda u ljeto 2018. godine otići iz kluba kao besplatni igrač. Međutim, stigle su nove runde mučnih pregovora.

Mino Raiola je pravi lisac u nogometnom svijetu. Neki poznati treneri, kao npr Sir Alex Ferguson, nisu htjeli imati posla s njegovim klijentima. Treba li spomenuti kako su navijači Milana bili razočarani mladim vratarom? Pokazali su kako njegov odlazak neće promijeniti njihovu ljubav prema klub.

Veliki preokret

A onda su stigle razne priče. Donnarumma je mogao birati: Real Madrid i Manchester United bili su najviše zainteresirani, a tu su još bili Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Liverpool, Arsenal i Manchester City. Svi oni su itekako htjeli Donnarummu kao igrača za budućnost. Ipak, čini se kako će 18-godišnjak ipak ostati u Milanu.

Talijani tvrde kako će Gigi potpisati novi petogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati čak 6 milijuna eura! Da, to će ga učiniti najplaćenijim igračem Milana. Sky također tvrdi kako su u ugovor postavljene dvije klauzule. Mladi vratar može ići za 50 milijuna eura, no ukoliko Milan izbori Ligu prvaka onda ta klauzula skače na 100 milijuna eura.

Da stvar bude još zanimljivija, Raiola je uspio u Milan ubaciti starijeg brata Donnarumme, kojem će Milan dati plaću od čak milijuna eura! Za što? Samo da sjedi na klupi ili da se zabavlja na tribinama.

Zaključak

Rossoneri se s ovim baš i nisu previše dokazali. Donnarumma je očito pod utjecajem pohlepnog agenta. Milan mu je nudio 4 milijuna eura što je i dalje fantastičan ugovor, ali mladi vratar to nije želio potpisati.

Što Vi mislite? Može li igrač biti iznad kluba?

 

(nogometne-vijesti)

Učitaj još novosti