04. 07. 2017 - 10:05
Rekao ženi da ide po cigarete pa otišao u Rusiju na utakmicu
907
Shares
Rekao ženi da ide po cigarete pa otišao u Rusiju na utakmicu

Rekao ženi da ide po cigarete pa otišao u Rusiju na utakmicu

04. 07. 2017 - 10:05
0
Shares

Prava priča o ljubavi prema nogometu i nacionalnoj vrsti stiže iz meksičke Pueble. Na zadnju utakmicu grupne faze protiv na Kupu konfederacija stigao je njihov najveći fan... 

 

- Rekao sam ženi da idem u Oxxo, trgovinu popularnu kod nas u Meksiku, kako bih kupio cigarete, ali joj nisam rekao u koju točno idem. Vjerojatno nije očekivala da ću ići u njihovu poslovnicu preko Atlantika - kazao je dosjetljivi Arturo Garcia novinarima o svojoj životnoj avanturi.

 

Zakleti nogometni fanatik iz meksičke Pueble izašavši iz kuće kazao je ženi da ide kupiti cigarete, ali je otišao na aerodrom na let za Njemačku. Iz Njemačke je pak vozio do Rusije, sve kako bi uživo gledao utakmicu svoje nacionalne vrste protiv Rusije na Kupu konfederacija, piše OddityCentral.

Njegova avantura bila je i više nego zanimljiva. Izašavši iz kuće najprije je otputovao u Monterrey pa avionom u Wolfsburg. U njemačkom gradu dočekali su ga rođaci. Malo se odmorio i zabavio. Igrajući nogomet sa susjedima svojih rođaka ozlijedio je nogu, te je morao u bolnicu. Liječnici su mu savjetovali da ostane odmarati, no on se umjesto toga autom svojih rođaka odvezao u Rusiju, u Kazan, gdje se priključio stotinama meksičkih navijača. Ženi još nije rekao da je na put i boravak potrošio svu ušteđevinu

41f1a3c8c1d9dd215228

- Cijena za mene nije važna. Jedino važno bilo je biti tamo s našim nogometašima - komentirao je Garcia.

Meksiko je u toj utakmici pobijedio Rusiju 2:1, plasirao se u playoff, no u utakmici za treće mjesto izgubio je od Portugala nakon produžetaka. Kup konfederacija osvojila je Njemačka pobijedivši u finalu Čile rezultatom 1:0.

Učitaj još novosti