11. 01. 2017 - 10:42
''Nije to ljubav, to je od ljubavi jače''
907
Shares
''Nije to ljubav, to je od ljubavi jače''

MOURINHO HVALI FELLAINIJA

''Nije to ljubav, to je od ljubavi jače''

11. 01. 2017 - 10:42
0
Shares

Manchester United je golovima Mate i Fellainija u drugom poluvremenu pobijedio Hull City 2:0 i tako jednom nogom zakoračio u finale Liga kupa. Jose Mourinho je nakon utakmice stavio naglasak na loše prvo poluvrijeme.

"Da, bio sam razočaran. Hull je bio dobro organiziran u obrani, nije nam bilo jednostavno. Mi smo komplicirali stvari, bilo smo pomalo nespretni, uvijek smo imali jedan dodir previše, odgađali smo odluke, davali smo im vremena da se organiziraju u obrani - nije to bilo naše najbolje poluvrijeme," rekao je Jose Mourinho pa je nastavio:


"Mislim da igrači u prvom poluvremenu moraju biti bolji, ja moram biti bolji, navijači moraju biti bolji. Sada mislim na nedjelju, svi mi moramo biti bolji u nedjelju protiv Liverpoola."

Marouane Fellaini je nakon velikih kritika navijača, napokon zaslužio čestitke.

"Pomogao sam Fellainiju, ali to je razlog zbog kojeg sam ovdje. Jako je snažan mentalno i dobro se nosio sa svojom situacijom. Nije se bojao zaigrati u sljedećoj utakmici poslije Evertona. Bio je sjajan protiv Readinga. Zna da mi je važan igrač," rekao je Mourinho pa najavio da će se Liverpoolu suprotstaviti sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Zlatan je bolestan, ali mislim da će do utakmice biti dobro i da neće biti problema."

Učitaj još novosti