04. 10. 2016 - 15:44
Fury: Mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja...
907
Shares
Fury: Mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja Cigana? Najveći sam!

DEMANTOVAO DA SE POVLAČI

Fury: Mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja Cigana? Najveći sam!

04. 10. 2016 - 15:44
0
Shares

Bokserski prvak svijeta u teškoj kategoriji Britanac Tyson Fury demantovao je da se povlači iz boksa.

On je naveo da je objavu o penzionisanju napisao da bi pokazao "kakvi su mediji".

Fury je prošle godine šokirao svijet boksa kada je pobijedio šampiona Vladimira Klička i postao prvak svijeta. Od tada se nije borio i dva puta je odgađao revanš s Ukrajincem, prvi put zbog povrede zgloba, a drugi put zbog mentalnih problema. U septembru je otkriveno da je na doping testu bio pozitivan na kokain.

Poslije toga je promenio ime na Twitteru u "Tyson Montana", a na profilnu sliku je stavio fotografiju na kojoj je njegova glava namontirana na tijelo kriminalca Tonija Montane iz filma "Lice sa ožiljkom", kako sjedi za stolom na kome su velike količine kokaina, prenosi B92.

Potom je objavio da odlazi u penziju, uz vulgarnu poruku navijačima. Samo nekoliko sati poslije toga objavio je sasvim drugačiju poruku.

- Mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja Cigana? Ovdje sam da bih ostao. Najveći sam. Ovo vam samo pokazuje kakvi su mediji - napisao je Fury.

Poslije toga je objavio svoju fotografiju sa šampionskim pojasevima na kojoj piše "Ciganski ratnik, cigansko srce, ciganska krv" uz poruku "Čim se oporavim, braniću ono što je moje - teškaški tron".

Fury je često imao verbalne ispade i ekscentrično se ponašao, zbog čega je u svijetu boksa imao mnogo neprijatelja, ali i vjernih obožavalaca.

 

Učitaj još novosti