29. 10. 2023 - 08:54
POGLEDAJTE UDARAC O KOJEM BRUJI PLANETA: Ovako je Ngannou...
907
Shares
POGLEDAJTE UDARAC O KOJEM BRUJI PLANETA: Ovako je Ngannou obrisao pod s Furyjem

POGLEDAJTE UDARAC O KOJEM BRUJI PLANETA: Ovako je Ngannou obrisao pod s Furyjem

29. 10. 2023 - 08:54
0
Shares

Tyson Fury uz puno je muke pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkoj borbi najvećih teškaša borilačkih sportova održanoj u Rijadu. Nakon 10 rundi podijeljenom sudijskom odlukom je WBC-ov aktualni bokserski šampion pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka. Dva suca bodovala su u korist Furyja, a jedan u korist Ngannoua.

No najzanimljiviji događaj u meču koji je postao viralan je sjajan potez Ngannoua u trećoj rundi. Fury je meč otvorio svojim, tipično bokserskim stilom - šoumenskim plesom, rafalom udaraca i onda izlascima iz razmjene. Ngannou je pak u svom prvom boksačkom nastupu pokazao da je poklonik konkretnijih poteza. U drugom dijelu treće runde namamio je Furyja u razmjenu udaraca i onda ga nenadano opalio sjajnim, ubojitim lijevim krošeom. 

Fury je završio na podu i u šoku, iz kojeg nije izašao sve do pete runde. To što ga je Ngannou bacio u nokdaun je inače prpošnog Tysona, koji je poznat po ulascima u otvoreni fajt, učinilo neprepoznatljivo opreznim. Shvatio je da ring ovaj put ne pripada samo njemu, nego i šampionu iz kaveza. Senzacionalni potez Ngannoua nudio je i senzacionalni raspet, ali na kraju je ipak u bokserskom meču pobijedio bokserski prvak. 

Učitaj još novosti