05. 10. 2016 - 11:07
Šampion u teškoj depresiji: Nadam se da će me neko ubiti prije...
907
Shares
Šampion u teškoj depresiji: Nadam se da će me neko ubiti prije nego se sam ubijem

TYSON FURY

Šampion u teškoj depresiji: Nadam se da će me neko ubiti prije nego se sam ubijem

05. 10. 2016 - 11:07
0
Shares

Šampion svijeta u boksu u teškoj kategoriji Tyson Fury otkrio je da pati od depresije i da je zbog toga počeo konzumirati kokain.

Fury je dodao da je pretrpio ozbiljne mentalne probleme i da je iz tih razloga ne trenira još od maja, već da se odao alkoholu i drogi.

"Ne mogu se nositi s tim i jedina stvar koja mi pomaže je da se napijem. Kažu da sam bipolaran, depresivni manijak, nadam se da će me neko ubiti, prije nego što sam sebi to ne uradim", rekao je Fury za magazin "Rolling Stone".

On je istakao da ne uživa više u boksu jer je često na udaru kritika javnosti zbog ponašanja, ali i romskog porijekla.

"Jednom mi se desilo da nisam mogao da uđem u restoran, rekli su mi da putnicima ulaz nije dozvoljen. Kao dječak sam volio boks, sada ga mrzim", kazao je bokser iz Mančestera, priznavši da već mjesecima nije kročio u teretanu.

Otkrio je i da je pošmrkao golimu kokaina, te ustvrdio da to i nije doping.

Furyjeve riječi dolaze nakon što je nedavno na društvenim mrežama pisao da se povlači iz boksa, ali je potom objavio da se samo šalio.

On je već dva puta otkazivao revanš s Ukrajincem Vladimirom Kličkom, oba iz zdravstvenih razloga, a novi sudar mogao bi da bude zakazan tek 2017. godine.

Učitaj još novosti