18. 04. 2013 - 14:51
Vratila se Blanka
907
Shares
Vratila se Blanka

Što te ne ubije, to te ojača

Vratila se Blanka

24sata.hr
18. 04. 2013 - 14:51
0
Shares
- Bilo je dana kad sam mislila da ne mogu više, a onda bih se probudila željna novih izazova. Bilo je teško, no sad idem samo naprijed, rekla je hrvatska najtrofejnija atletičarka Blanka Vlašić (29) u intervjuu za 24sata.hr.
[anter]Okanila se makriobiotika
Nedavno je naš proslavljeni hrvatski bokser Željko Mavrović priznao kako je makrobiotička prehrana bila njegova zabluda...- Moje koketiranje s makrobiotikom počelo je 2007. godine, no brzo sam shvatila da to nije prehrana koja može zadovoljiti sve potrebe sportaša. Jela sam i meso, ali i cijele žitarice iz ekološkog uzgoja - rekla je Blanka.[/anter]
- Teško je sad u jednoj rečenici sažeti emocije koje sam osjetila kad sam shvatila da ću se napokon početi takmičitii. Sretna sam i zadovoljna, uživam u svakom danu. Ohrabruje me što sve treninge odrađujem bez problema. Sad uživam u svakom skoku i zahvalna sam na novoj prilici koju sam dobila, kaže visašica koja je zbog operacije članka i kasnijih komplikacija s infekcijom pauzirala 14 mjeseci.Duga pauza ostavila je traga, psihički nije bilo lako izdržati neizvjesnost. - Nije bilo lako. Dugo je trajalo, niko nije znao šta se događa. Bilo je teških dana, bilo je suza, više nego ikad. U sljedećih pet godina ne moram plakati koliko sam se isplakala. Nijedna nepoznata situacija nije laka. No, ne kaže se uzalud; Što te ne ubije, to te ojača. Ohrabrila sam se u trenutku kad sam shvatila da se život ne sastoji samo od skakanja. Čim sam to prihvatila, pritisak se smanjio. Svi smo na kraju odahnuli kad sam počela odrađivati pune treninge i skokove - izjavila je Blanka. Blanka se takmičenjima vraća 25. maja na mitingu u New Yorku, ali o ambicijama u ovoj sezoni nije željela. - Uvijek nastojim dati sve od sebe. Znam da 190 cm nije moj nivo, no ne mogu ni svako takmičenje odraditi na nivou ličnog rekorda. Nezahvalno je govoriti o rezultatima, želim odraditi sezonu. Još osjećam posljedice, nakon jakih treninga ujutro me sve boli. Puno je upitnika i zato bih bila sretna da sezonu odradim, a o rezultatima i brojkama nema smisla govoriti u ovom trenutku.
Učitaj još novosti