23. 04. 2024 - 08:34
NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO EKSKLUZIVU ČUVENOJ FUDBALERKI! Otvorio...
907
Shares
NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO EKSKLUZIVU ČUVENOJ FUDBALERKI! Otvorio joj dušu na crvenom tepihu i rekao informaciju koju ČEKA CIJELI SVIJET!

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO EKSKLUZIVU ČUVENOJ FUDBALERKI! Otvorio joj dušu na crvenom tepihu i rekao informaciju koju ČEKA CIJELI SVIJET!

23. 04. 2024 - 08:34
0
Shares

Srpski teniser Novak Đoković peti put u karijeri dobio je "Laureus" nagradu za najboljeg sportistu svijeta i trofej mu je na ceremoniji u Madridu uručio Tom Brejdi. Aplaudirali su mu brojni poznati sportisti, od Rafaela Nadala preko recimo Džuda Belingema, Arsena Vengera, Raula i mnogih drugih, "saletale" su Đokovića desetine novinarskih ekipa, ali samo je španska fudbalera Aitana Bonmati uspjela da "izvuče" ekskluzivu!

Fudbalerka kojoj je Đoković prije nekoliko mjeseci uručio Zlatnu loptu, zastala je da popriča sa srpskim asom na "crvenom tepihu" i tom prilikom postavila mu je obično pitanje koje je čekao cijeli svijet. Kako je i šta je sljedeći turnir za njega, nakon što je otkazao učešće na mastersu u Madridu?

Bez ikakvog dvoumljenja Novak Đoković je otkrio da će igrati na mastersu u Rimu od 8. do 19. maja, što će mu ujedno biti i posljednja priprema za Rolan Garos na kome ima cilj da osvoji grend slem pehar, 25. u karijeri. Osim toga, jasno je da će Đoković nakon toga igrati Vimbldon, pa Olimpijske igre i US Open, a sve ostalo između biće veliko iznenađenje jer je pred njim burno ljeto tokom koga je zlato u Parizu najveći cilj.

Pogledajte njihov prijatan razgovor u Madridu tokom kog je Đoković takođe želeo da sazna što je više moguće o fudbaleri i poželeo joj je sreću u utakmicama Lige šampiona koje slijede:

Podsjetimo, Novak Đoković je dobio peti put "Laureus" za najboljeg sportistu svijeta zbog dominacije u 2023. godini kada je osvojio tri grend slema i u četvrtom je igrao finale protiv Karlosa Alkaraza na Vimbldonu, ali ga nije pobijedio, piše Mondo.

 

Učitaj još novosti