22. 04. 2024 - 09:57
SMIJE IM SE CIJELI SVIJET: Ljutiti navijači Manchester Uniteda...
907
Shares
SMIJE IM SE CIJELI SVIJET: Ljutiti navijači Manchester Uniteda napustili stadion, pa trčali nazad

SMIJE IM SE CIJELI SVIJET: Ljutiti navijači Manchester Uniteda napustili stadion, pa trčali nazad

22. 04. 2024 - 09:57
0
Shares

Manchester United je jučer uz dosta sreće izborio prolaz u finale FA kupa protiv drugoligaša, ekipa Coventryja. Iako su vodili sa 3:0, Coventry se vratio na 3:3, a nakon bolje izvođenja penala dalje je prošla ekipa Manchester Uniteda.Igrala se 19. minuta kada golman Coventryja zaustavlja udarac Rashforda. Četiri minute kasnije McTominay pogađa za 1:0 nakon asistencije Dalota.

Simms je imao šansu za Coventry u 40. minuti, da bi u nadoknadi prvog poluvremena Maguire nakon kornera pogodio za 2:0.

Bruno Fernandes je početkom drugogg poluvremena uz dosta sreće postigao novi gol za svoju ekipu i činilo se da je sve gotovo.Prava drama počela je osam minuta kasnije. O'Hare je pogodio za 3:2, da bi u 85. minuti Andre Onana spasio United kada je šutirao Torp.

Sudijska nadoknada donijela je penal za Coventry. Wright je poslao loptu u jednu, a Onanu u drugu stranu i gledali smo produžetke.

Pravi "haos" u sudijskoj nadoknadi drugog produžetka. Torp je matirao Onanu, ali VAR je utvrdio milimetarski ofsajd i otišlo se u penale.Zanimljivo je da su navijači Manchester Uniteda nakon četvrtog gola protivnika napustili stadion, ali nakon što su čuli da je VAR poništio gol svi su krenuli da trče nazad na tribine.

Učitaj još novosti