18. 04. 2024 - 11:22
Hrvat nije bio svjestan šta mu iza leđa rade: Zato je promašio...
907
Shares
Hrvat nije bio svjestan šta mu iza leđa rade: Zato je promašio penal

Hrvat nije bio svjestan šta mu iza leđa rade: Zato je promašio penal

18. 04. 2024 - 11:22
0
Shares

Real Madrid izbacio je branioca titule Manchester City poslije penala u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Poslije 3:3 u Madridu i 1:1 u Manchesteru, ekipe su šutirale penale poslije produžetaka. Luka Modrić nije bio precizan za Real u prvoj seriji, dok Bernardo Silva i Mateo Kovačić nisu realizovali pokušaje za City u drugoj i trećoj.Junak pobede Reala postao je Andrij Lunjin, koji je na meču odbranio šest udaraca fudbalera Cityja iz sopstvenog šesnaesterca, a potom i dva sa bijele tačke. On je poslije meča rekao da Real vježba penale i da mu je "Luka Modrić pomogao savjetima" i da je "znao gdje će Kovačić da šutira".

Pomogao mu je i Antonio Rudiger.

Zanimljiv trenutak uhvatile su kamere upravo kada je Lunjin odbranio šut Kovačića. Prije nego što je hrvatski vezista potrčao ka lopti, Realovi igrači na centru terena očekivali su njegov udarac.

Ridiger je stajao grleći Luku Modrića. Prije šuta Kovačića pokazao je na koju stranu da se baci na pokušaj hrvatskog veziste Cityja. Poslušao je Lunjin savjet i odbranio udarac Kovačića poslije Silve. Modrić se u tom trenutku okrenuo ka Rudigeru, u slavlju ga je udario i stisnuo pesnicu. Rudiger i Kovačić su godinama dijelili svlačionicu Chelseaja, pa je jasno zašto je upućen.

 
Učitaj još novosti