10. 06. 2023 - 07:57
NEPOPULARAN POTEZ Tsitsipas u vezi s jednom od najljepših...
907
Shares
NEPOPULARAN POTEZ Tsitsipas u vezi s jednom od najljepših teniserki svijeta, napravili su i zajednički Instagram profil

NEPOPULARAN POTEZ Tsitsipas u vezi s jednom od najljepših teniserki svijeta, napravili su i zajednički Instagram profil

10. 06. 2023 - 07:57
0
Shares

Posljednjih dana u centru pažnje ljubitelja tenisa su Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas. Španska teniserka prije nekoliko sedmica okončala je vezu sa modelom Juanom Betancourtom, a na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko signala o mogućoj romansi sa grčkim teniserom i sve je izvjesnije da su zaista u ljubavi.

Sada se na društvenim mrežama pojavila jasnija poruka, a čini se da Badosa i Tsitsipas napravili su i zajednički Instagram profil pod nazivom "Tsitsidosa".

screenshot-3

Na taj način dodatno su podgrijali glasnine, ali su ostali dovoljno zagonetni porukom da su "najbolji prijatelji" i "srodne duše".

"Ništa više i ništa manje", piše u opisu Instagram profila koji ima samo dva pratioca - Badosu i Tsitsipasa.

Osim toga, Grk je na svoj drugi profil postavio fotografiju na kojoj se vidi da provodi dosta vremena sa španskom teniserkom, a objavio je i video na kojem se vidi Badosa kako razgovara s nekim telefonom i pravi smiješne gestove prema njemu.

Badosa (25) je prethodno viđena u Parizu kako gleda mečeve Grka na Roland Garossu, a iako je pokušala da prođe neprimjećena sa kapom i naočalama za sunce, njeni pratioci su je brzo locirali na tribinama nekih Tsitsipásovih mečeva, poput onoga kada je igrao protiv Sebastiana Ofnera ili Carlosa Alcaraza.

Trenutno najpoznatiji teniski par su Elina Svitolina (27) i Gael Monfils (35), a nema sumnje Badosa i Tsitsipas pretenduju da ih skinu s trona.

 

Klix.ba

Učitaj još novosti