19. 03. 2023 - 12:38
BOMBETINA! Kvaratskhelia postaje drugi najskuplji nogometaš...
907
Shares
BOMBETINA! Kvaratskhelia postaje drugi najskuplji nogometaš današnjice, Napoliju čak 180 miliona eura

MOGAO BI POJAČATI PSG

BOMBETINA! Kvaratskhelia postaje drugi najskuplji nogometaš današnjice, Napoliju čak 180 miliona eura

19. 03. 2023 - 12:38
0
Shares

Iz Italije su krajem sedmice stigle bombastične vijesti kako Kvicha Kvaratskhelia već na kraju sezone napušta Napoli i puni kasu ovog tima do maksimuma.

Nogometna senzacija iz Gruzije je za kratko vrijeme očarala sve velikane u Evropi i za očekivati je da to Napolitanci debelo naplate.

S obzirom da je vezan jakim ugovorom, popularni ‘Kvicha’ iz Napulja može otići samo u slučaju megalomanske ponude. Upravo takva stiže na kraju sezone.

Kako saznaju italijanski mediji, povezivajući se na kolege iz Francuske, Paris-Saint Germain je pripremio 180 miliona eura odštete i Gruzijca postavio kao top metu predstojećeg ljeta.

Francuski klub drži ‘pol-poziciju’ za ovaj potpis jer jedini imaju namjeru još jednom oboriti rekord i isplatiti (uz bonuse), drugu najveću odštetu u nogometnoj historiji.

Za samog krilnog napadača pripremljeni su nevjerovatni novčani bonusi i vrtoglavo povećanje plate koje u Napoliju ne mogu ispratiti i pored velike želje.

Osim pomentog francuskog prvaka, u igri za potpis ‘Kvaradone’, ali nešto iza njega su Real Madrid, Manchester City i Newcastle United.

Učitaj još novosti