23. 01. 2022 - 16:13
ĐOKOVIĆ BORAVIO U RAJU NA ZEMLJI: Novak u Žabljaku odsjedao u...
907
Shares
ĐOKOVIĆ BORAVIO U RAJU NA ZEMLJI: Novak u Žabljaku odsjedao u hotelu na SAVRŠENOJ lokaciji, iznenadiće vas cijena noćenja!

CRNA GORA

ĐOKOVIĆ BORAVIO U RAJU NA ZEMLJI: Novak u Žabljaku odsjedao u hotelu na SAVRŠENOJ lokaciji, iznenadiće vas cijena noćenja!

23. 01. 2022 - 16:13
0
Shares

Nakon povratka iz Melburna, Novak Đoković je proveo nekoliko dana u Beogradu, a onda se zaputio za Crnu Goru.

Tamo oduševljava ljude gdje god se pojavi, a nakon što je šokirao stanovnike Tivta, pa se našao na video snimku koji je obišao region, a na kojem se vidi kako mu jedan Crnogorac priča vic.

Zahvaljujući fotografiji sa dvije djevojke, očigledno navijačice saznali smo i u kom hotelu boravi najbolji teniser svijeta.

U pitanju je prelijepo zdanje na još ljepšoj lokaciji, a sudeći po podacima sa jednog sajta za rezervisanje smeštaja, cijene su poprilično pristupačne.

Ukoliko želite da noćite u hotelu, to možete da učinite za 7.000 dinara po sobi.

Podsjetimo, Đoković je uhvaćen kako vrijeme provodi na šetalištu u Tivtu gdje ga je čuvala gomila obezbjeđenja, a posjetio je i manastir Ostrog.

Đoković je, poslije drame u Melburnu, preko Dubaija, stigao baš u glavni grad Srbije gdje su ga čekale brojne novinarske ekipe i navijači, međutim, na aerodromu nije mogao niko da mu priđe. Sačekao ga je najmlađi brat Đorđe, odakle su kolima zajedno otišli kući.

Novak je nekoliko dana bio u Srbiji, ali se samo jednom pojavio u javnosti, i to u crkvi na Kalemegdanu. On je odlučan je u namkeri da ostane u ilegali dok traje Australijan open kako ne bi svojim kolegama "smetao" i kako ne bi skretao pažnju na sebe sa tenisa.

 

Učitaj još novosti