18. 10. 2021 - 10:12
JEZIVE SCENE U LJUBLJANI: Rukometašica čak dva puta...
907
Shares
JEZIVE SCENE U LJUBLJANI: Rukometašica čak dva puta kolabirala, morali su joj

Liga prvaka

JEZIVE SCENE U LJUBLJANI: Rukometašica čak dva puta kolabirala, morali su joj "čupati" jezik i zakloniti poglede publike

18. 10. 2021 - 10:12
0
Shares

Prava drama odvila se u Ljubljani, na utakmici rukometne Lige prvakinja između Krima i Metza naših Paule Posavec, odnosno Ćamile Mičijević i Ivane Kapitanović.

Gošće su slavile golom u zadnjim sekundama 29-28, a koji trenutak kasnije sve je zasjenio trenutak kada se francuska rukometašica iz domaćih redova Océane Sercien-Ugolin srušila na parket.
Kada je krenulo završno pozdravljanje, Ugolin je prvi puta pala na parket, podigla se uz pomoć liječničke službe, a onda ubrzo, 20-ak sekundi kasnije, ponovno se srušila oko centra igrališta. Oko nesretne igračice odmah su se okupili, vadili su joj jezik iz usta i nastavili ukazivati pomoć.

Da scena bude što manje mučna, sve su se rukometašice okupile, stale u krug i prikrile poglede "živim zidom". Ugolin je brže-bolje prebačena u bolnicu i u stabilnom je stanju.

- Oceane je bolje, došla je k svijesti. U dobrim je rukama - kazala je njezina sunarodnjakinja i suigračica Allison Pineau.

Ugolin je, inače, aktualna francuska reprezentativka.

24sata

 

Učitaj još novosti