13. 10. 2021 - 21:26
Navijači Tottenhama bijesni: Osvojili smo jedan trofej u 20...
907
Shares
Navijači Tottenhama bijesni: Osvojili smo jedan trofej u 20 godina, dosta je

Navijači Tottenhama bijesni: Osvojili smo jedan trofej u 20 godina, dosta je

13. 10. 2021 - 21:26
0
Shares

Navijači  Tottenhama udruženi u Tottenham Hotspur Supporter's Trust tražili su sastanak s predsjednikom Danielom Levyjem i predstavnicima upravnog odbora, ali im je zahtjev odbijen.

Krovna udruga navijača toga kluba traži od vodstva da im objasni svoju viziju kluba koji je u zadnjih 20 godina osvojio jedan liga kup. Nakon što im je odbijen zahtjev za sastankom, navijači su objavili 13 pitanja koja su željeli postaviti upravi.

screenshot-26

"Budući da se nisu željeli sastati s nama, pitanja smo objavili. Tražili smo objašnjenje strategije kluba nakon što dva prijelazna roka zaredom nikoga nismo kupili, a otpustili smo Mauricija Pochettina. Nismo dobili odgovore pa ponovno postavljamo pitanja. Smatramo da je dijalog između uprave i navijača potreban, a to rade svi veliki klubovi", stoji u priopćenju udruge navijača.

Među pitanjima koja su postavili su je i: "Je li osvajanje jednog trofeja u 20 godina vizija o kojoj ste govorili godinama?" Navijači se pitaju jesu li u upravi svjesni da Tottenham izgleda kao klub kojemu u prvom planu nisu trofeji, nego zarada, a zatražili su i pojašnjenje kamo odlazi novac od prodaje igrača.

Od uprave još nisu dobili dogovor.

Učitaj još novosti