04. 02. 2021 - 19:46
Prva javna zajednička fotka Dilete Leote s novim dečkom...
907
Shares
Prva javna zajednička fotka Dilete Leote s novim dečkom izazvala haos: Nabildovani

INSTAGRAM

Prva javna zajednička fotka Dilete Leote s novim dečkom izazvala haos: Nabildovani "macan" pozirao s pištoljem

04. 02. 2021 - 19:46
0
Shares

Sad ih svijet konačno vidi zajedno - Dileta Leota i Džan Jaman su svoju vezu "potvrdili" i zajedničkom fotografijom na instagramu što bi u prevodu trebalo da znači da su par, kao što je to već pisano negdje od sredine januara.

Otkad je "procurila" informacija da je slavni par u vezi, naravno multiplicirali su se tekstovi o njihovoj romansi, a sada, evo, vidimo i kako to izlgeda u praksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Dileta i njena jača polovina, popularni turski glumac, ovjekovječili su momenat na jednom strelištu, tamo su bili u akciji, a Džan je ispozirao onako da baš izgleda opasno - s pištoljem u ruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Naravno, njihova zajednička fotografija odmah je prizvala znatiželju pratilaca, i njenih i njegovih, muškarci zavide Džanu na Dileti, žene Dileti na Džanu, kome je, vrijedi podsetiti, djeda iz Prištine, pa eto, vuče i korijene s "ovih" prostora, podsjeća Blic.

Veza Deilete i Džana zasad dobro funkcioniše, imaju vremena jedno za drugo, mada će sigurno biti na velikim iskušenjima kada ih profesionalne obaveze odvoje na neko vrijeme.

Učitaj još novosti