21. 11. 2020 - 14:34
Koeman: Prestanite me pitati o Mesiju, a njega o Griezmannu
907
Shares
Koeman: Prestanite me pitati o Mesiju, a njega o Griezmannu

Koeman: Prestanite me pitati o Mesiju, a njega o Griezmannu

21. 11. 2020 - 14:34
0
Shares

Ronald Koeman trebao je najaviti derbi La Lige, utakmicu 10. kola Atletico - Barcelona, ali novinarima su zanimljivije bile druge teme.

Za početak, navodna svađa Messija i Griezmanna. Trener Barcelone uzeo je u zaštitu kapetana, kojeg su novinari odmah po povratku s utakmice reprezentacije dočekali s pitanjima o Griezmannu.

screenshot-4

"Razumijem Messija i njegovu reakciju na to. Ljude kao što je on mora se puno više poštovati. Govorim tako jer to što ga novinari nakon toliko dugog leta ispituju o Griezmannu je nepoštovanje. Između njih nema nikakvih problema. Moram braniti Lea, jer nakon 15 sati putovanja dočekala ga je masa novinara koja postavlja puno pitanja."

Mislite li da će Messi otići iz Barcelone?

"Ne i na to više neću odgovarati. Messi ima ugovor s Barcelonom i mislim da mora ostati ovdje, ali ja nisam osoba koja ga mora uvjeravati u to. Nitko ne zna što će se dogoditi u budućnosti. Nevjerojatno je što je učinio za Barcelonu i on mora donijeti odluku o svojoj budućnosti."

Koemanu ne odgovara što se derbi s Atleticom igra kasno, od 21 sat.

"Razumijem da je taj termin najbolji za televizijske kuće i gledatelje, ali nikako nije dobar za momčadi koje ga igraju te koje već u utorak i srijedu igraju u Ligi prvaka. Zato bi bilo bolje da igramo ranije.Znamo da nas čeka jako teška utakmica protiv jake momčadi. Simeone već dugo radi velike stvari s Atleticom. Nedostaje mu igrača, ali fali ih i nama. Ipak, nadam se da će to biti odlična utakmica."

Sport.ba

Učitaj još novosti