13. 10. 2020 - 22:51
Selektor Poljske poziva na oprez pred utakmicu protiv BiH,...
907
Shares
Selektor Poljske poziva na oprez pred utakmicu protiv BiH, OTKRIO DA LI ĆE LEWANDOWSKI IGRATI!

Selektor Poljske poziva na oprez pred utakmicu protiv BiH, OTKRIO DA LI ĆE LEWANDOWSKI IGRATI!

13. 10. 2020 - 22:51
0
Shares

Fudbalska reprezentacija BiH sutra igra susret protiv Poljske

U okviru četvrtog kola Lige nacija, fudbalska reprezentacija BiH će sutra, 14. oktobra, igrati susret protiv Poljske, a selektor, Jerzy Brzeczek, danas je održao konferenciju za medije.

Brzeczek je kazao kako sutrašnjoj utakmici pristupa potpuno skoncentrisano i mobilizirano, jer je naša reprezentacija veoma nezgodan protivnik.

67cb2f3908cdee0a6fe8

"Reprezentacija BiH remizirala je protiv Italije i Nizozemske, gdje je pokazala klasu i kvalitet u tim susretima. Međutim, mi smo uspjeli da ih savladamo u Zenici, ali sutrašnja utakmici neće biti ista, već drugačija. Pred nama je novi izazov, očekujem da će oni izaći sa najjačim timom. Ovaj duel je važan kako za nas, tako i za njih", kazao je Jerzy Brzeczek,prenosi Sport1.

Selektor Poljske je novinarima otkrio da li će Robert Lewandowski, koji je zadobio povredu protiv Italije, igrati protiv BiH.

"Zdravstveno stanje Roberta Lewandowskog napreduje, i on će biti na posljednjem treningu uoči sutrašnjeg susreta protiv BiH. Bit će spreman za utakmicu", kazao je Brzeczek.

Učitaj još novosti