20. 03. 2020 - 11:40
Mourinho konačno ide po dugo željeno pojačanje
907
Shares
Mourinho konačno ide po dugo željeno pojačanje

Mourinho konačno ide po dugo željeno pojačanje

20. 03. 2020 - 11:40
0
Shares

Iako u posljednjih nekoliko godina previše koristi izlike za rezultatske neuspjehe, Jose Mourinho ove je godine bio u pravu. Povrede su dosta uticale i uništile im šansu da isprave sezonu koja je krenula nizbrdo još na početku dok ih je vodio Mauricio Pochettino.

Harry Kane i Son su zaradili ozljede zbog kojih su izgubili krucijalne utakmice, a putem se dogodilo još nekoliko ozljeda ostalih igrača koji su i male šanse jednostavno poništile.

Iz tog razloga, The Special One, u trenucima borbe protiv širenja protiv koronavirusa, pomno radi na kadrovskoj križaljci za narednu sezonu - kad god ona počela. Najveća praznina nastat će u obrani gdje ionako već puše, a gotovo sigurnim odlaskom Jana Vertonghena ona će biti uvelike oslabljena.

Iz tog razloga se portugalski stručnjak okrenuo nogometašu kojega je planirao dovesti još dok je radio na Old Traffordu.

Prije dvije godine Jerome Boateng je pristojnim i dugim telefonskim razgovorom objasnio Mourinhu da mu laska njegov interes, ali da u Bayernu ima sve što mu treba. Međutim, to je bilo dok je bio standardan prvotimac na Allianz Areni, a u naredne dvije godine mnogo se toga promijenilo, a poglavito njegova minutaža.

Stoper Bavaraca, to se već neko vrijeme zna u Saebener Strasseu, dignut će sidro, a Spursi stoje kao glavni favoriti za njegovim dovođenjem. Iako su prošlog ljeta najbliži njegovom potpisu bili šeici iz PSG-a, dolazak Portugalca u London okrenuo je šanse u korist Tottenhama.

Sada slijede gotovo sigurno dugotrajni pregovori, ali Tottenham je glavni kandidat za njegovim potpisom.

Učitaj još novosti