13. 02. 2020 - 15:48
Standardni veznjak Uniteda: U svlačionici je problem OVO, a...
907
Shares
Standardni veznjak Uniteda: U svlačionici je problem OVO, a Ole je neiskusan

FRED ISKREN

Standardni veznjak Uniteda: U svlačionici je problem OVO, a Ole je neiskusan

13. 02. 2020 - 15:48
0
Shares

Da u Untedu nije sve „sjajno i bajno“ znaju i ptice na grani.

Iako momčad ima tržišnu vrijednost od 800 milijuna eura, Crveni vragovi se u ovom trenutku nalaze na jako skromnoj osmoj poziciji u engleskoj Premier ligi te bi im, ukoliko se neke stvari ne promjene, europska natjecanja mogla ostati van dohvata.

Povrh svega, ozlijedio im se glavni igrač Marcus Rashford koji bi, ako je vjerovati medijskim nagađanjima, na teren mogao ponovno tek sredinom ožujka. Budući da za njega nisu imali pravu zamjenu, u Manchesteru su posljednjeg dana prijaznog roka napravili jednu „paničnu kupnju“ pa su tako do kraja sezone angažirali Odiona Ighaha, Nigerijca koji je u klub stigao na šestomjesečnu posudbu iz Kine, a već ima iskustvo igranja u PL gdje je branio boje Watforda.

Ipak, problemi Uniteda nisu samo u neefikasnom napadu već svakako treba istaknuti neorganizirani vezni red, baš kao i „šuplju“ obranu koju nije uspio stabilizirati ni 87 milijuna eura skupo plaćeni Harry Maguire koji je ovog ljeta stigao iz Leicestera.

Toliko željeni dobri rezultati od strane navijačkog puka nikako ne dolaze, a razlog tomu djelomično je otkrio i standardni veznjak Fred koji je u jednom razgovoru za brazilsku De Solu rekao sljedeće:

„Našoj momčadi nedostaje mentalitet u stilu „idemo na glavu po sve“. Kad razmislim, da, imamo dosta problema“, rekao je Fred, pa nastavio:

„U svlačionici uvijek ima raznoraznih razgovora, i da, problem je taština igrača“, nadodao je Brazilac.

Kada su ga pitali za trenera Olea Gunnara Solskjaera brazilski veznjak rekao je sljedeće:

„On je dobar čovjek i dobar trener, ali je neiskusan. To će se s vremenom promijeniti, a on će nam sigurno pomoći da se vratimo na „stare staze slave““, zaključio je 26-godišnjak.

Učitaj još novosti