16. 03. 2019 - 12:25
SKANDAL KOJI JE POTRESAO AMERIČKU KOŠARKU Durant konačno...
907
Shares
SKANDAL KOJI JE POTRESAO AMERIČKU KOŠARKU Durant konačno pojasnio situaciju

NBA

SKANDAL KOJI JE POTRESAO AMERIČKU KOŠARKU Durant konačno pojasnio situaciju

Sport.ba
16. 03. 2019 - 12:25
0
Shares

Bio  je to veliki skandal. Američka sportska javnost svojevremeno je bila šokirana kad se saznalo da je Kevin Durant pravio različite Twitter profile koje je koristio kako bi se branio u raspravama s fanovima, ali i napadao bivše suigrače.


Bilo je to u vrijeme kad je Durant izazvao bijes košarkaških fanova zamijenivši dres Oklahome onim Golden Statea. Navijači Oklahome taj su potez smatrali izdajom, a većina neutralnih je osudila Duranta, tvrdeći da je to učinio samo kako bi na što lakši način došao do prstena.

Durant je raskrinkan nakon što je zaboravio promijeniti svoj pravi profil nekim od lažnih dok je raspravljao na Twitteru.

Dugo je Durant šutio o tome, a sad je napokon objasnio zašto je radio:

"Jednostavno, nisam bio spreman na toliku pažnju koliku sam dobio jer igram košarku. Želio sam imati mjesto na kojem mogu razgovarati s prijateljima, a da se nitko ne ubacuje u te razgovore i izvlači ih iz konteksta. Uživao sam. Bilo je super, nisam morao da brinem što će 'Bleacher Report' ili 'Barstool' pisati zbog mojih objava, hoće li pomiješati nešto što sam želio reći CJ McCollumu ili prijateljima kod kuće, razumijete? Samo sam želio živjeti normalan život u javnosti", poručio je Kevin Durant.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti