23. 02. 2019 - 16:00
NESTAO IGRAČ MILANA U potragu se uključila i Fifa
907
Shares
NESTAO IGRAČ MILANA U potragu se uključila i Fifa

SERIA A

NESTAO IGRAČ MILANA U potragu se uključila i Fifa

Sport.ba
23. 02. 2019 - 16:00
0
Shares

Sjeća li se itko imena Hachim Mastour? Ovaj 20-godišnjak je prije nekoliko godina dospio u središte nogometne pozornosti, kada ga je kao supertalentiranog klinca u svoje redove doveo Milan. 

hackim-mastour

Međutim, ispostavilo se da je to bio vrhunac njegove karijere, koja je krenula silaznom putanjom bez perspektive za napredak. Iz Rossonera odlazi u ljeto 2015. na posudbu u Malagu, no ni to nije bila sretna opcija. Potom je otišao u Zwolle, pa u grčku Larniju. 

Upravo iz Grčke dolazi nevjerojatna vijest. Naime, njegov sadašnji klub je prije nekoliko dana objavio kako je Mastour nestao! Rekli su da ga nitko iz kluba nije vidio od januara te ne znaju gdje se nalazi. FIFA se također uključilau akciju traženja, ali bez uspjeha. 

Srećom, ovu sapunicu okončala je Gazzetta dello Sport, koja je objavila kako se igrač nalazi u Milanu, gdje pokušava sanirati ozljedu. Zanimljivo je to što nije tražio nikakvu dozvolu od Larnije za odlaskom na liječenje u Italiju, tako da je vrlo izvjesno da ga čeka određena kazna. A možda i raskid ugovora.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti