20. 02. 2019 - 11:57
REAL IZ MADRIDA JE DONIO KONAČNU ODLUKU: Poznata sudbina...
907
Shares
REAL IZ MADRIDA JE DONIO KONAČNU ODLUKU: Poznata sudbina Santiaga Solaria

PRIMERA

REAL IZ MADRIDA JE DONIO KONAČNU ODLUKU: Poznata sudbina Santiaga Solaria

Sport.ba
20. 02. 2019 - 11:57
0
Shares

Izgleda da za Solarija nema nikakve nade. Naime, poslije informacija da je bio na večeri sa Florentinom Perezom, u španskim medijima su sigurni, saopštene su mu primjedbe, ali i to da neće biti trener sljedeće godine, čak ni ako osvoji Ligu šampiona.

florentino-perez

Čime su sve nezadovoljni u Madridu?

Argentinca optužuju da nema autoritet, da favorizuje pojedine igrače, da fudbaleri više slušaju Pintusa kondicionog trenera koji je sa Zidanom pravio čuda i da postoji neraspoloženje kod većine kada su Solarijeve odluke u pitanju.

solari4

Nije samo problem Isko, nekolicina igrača ne shvata zbog čega Solari nema isti stav prema svim igračima. Takođe Asensio djeluje izgubljeno, Marselo je na izlaznim vratima, a Bejl daleko od forme.

isco

Čini se da ekipa nije prihvatila Solarija kao stalno rješenje, da nema nikakvu podršku u gornjim ešalonima, iako je Perez imao dobru volju.

Slijedi potraga za trenerom. Kao i obično, pojaviće se dosta imena, Poketino prije svih, pa Alegri, izgleda da je Konte otpao, ali pitanje je koliko su sve te mete realne.

pochettino

U svakom slučaju, Real će tražiti novog trenera, Solari ima ugovor do 2021. ali i "kvaku", ako na ljeto klub nije zadovoljan, može da raskine ugovor bez ikakvog obeštećenja.

allegri

conte

(Sport.ba)

Učitaj još novosti