10. 02. 2019 - 10:45
IZGLEDA DA MANCHESTER CILJA SAMO JEDNO TRENERSKO IME:...
907
Shares
IZGLEDA DA MANCHESTER CILJA SAMO JEDNO TRENERSKO IME: Mourinhovo proročanstvo se ostvaruje

PREMIERSHIP

IZGLEDA DA MANCHESTER CILJA SAMO JEDNO TRENERSKO IME: Mourinhovo proročanstvo se ostvaruje

Sport.ba
10. 02. 2019 - 10:45
0
Shares

Mediji u Engleskoj su sve sigurniji da je Junajted odlučio. Gazda kluba, Avram Glejzer je juče prvi put bio na tribinama od kada je Murinjo smijenjen, gledao je tim na gostovanju kod Fulama u novoj lakoj pobjedi Junajteda.

jose-mourinho

On se sreo sa Solskjerovim agentom Džimom Solbakenom koji je doveo par norveških igrača u Fulam, nije teško pretpostaviti o čemu su razgovarali.

"Tajms" tvrdi da je Solskjer blizu stalnog posla, da su u klubu blizu da prelome, dobio je devet od deset mečeva i klub vratio u trku za Ligu šampiona. Ole je na pozajmici iz Moldea, ali bi Junajted platio obeštećenje norveškom klubu, ako bi Solskjer potpisao ugovor i postao stalni menadžer "Đavola".

solskjaer-mourinho

Juče je inače Geri Lineker izazvao dosta pažnje pomalo i podsmješljivom tvrdnjom da je Murinjo bio sasvim u pravu i da će se do kraja zime Junajted vratiti na četvrto mjesto.

Oni to jesu učinili nakon trijumfa na "Krejven Kotidžu" doduše sa Murinjom bi to bilo nevjerovatno, jer jednostavno u tom trenutku tim je djelovao potpuno izgubljeno. Od njegove smjene nadoknađena je velika prednost Čelsija, Totenhema i Arsenala, pa je Junajted sada ravnopravan konkurent u borbi za Ligu šampiona, a imaće šta da kažu i protiv PSŽ u Ligi šampiona.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti