10. 02. 2019 - 10:10
INTER OKREĆE NOVU STRANU: Dižu ruke od kapitena i stavljaju ga...
907
Shares
INTER OKREĆE NOVU STRANU: Dižu ruke od kapitena i stavljaju ga na TRANSFER LISTU

SERIE A

INTER OKREĆE NOVU STRANU: Dižu ruke od kapitena i stavljaju ga na TRANSFER LISTU

Sport.ba
10. 02. 2019 - 10:10
0
Shares

Lavina kritika na račun Maurita Ikardija.

Naime, iako je Inter dobio prvi meč u 2019. jasno je da je kapiten totalno van forme, više od dva mjeseca nije dao gol iz igre, a postigao je duplo manje golova, samo devet u odnosu na isti period prošle sezone.

icardi-nainggolan

Navijači su bijesni, trener Spaleti kaže da nikada nije pravio probleme Ikardiju, ali da nešto ne funkcioniše i da je vrijeme da se razgovara. Odugovlačenje oko ugovora, nadovezalo se na čitavu situaciju, priča se da Inter gleda ka Madridu i da bi moglo da se riješe kapitena, tim prije što se vjeruje da je Lautaro Martinez koji je donio pobjedu dostojna zamjena.

"Moramo da pričamo o onome što se dešavalo prethodnih mjeseci", ponovio je Spaleti, a mnogi misle da se radi ili o ucjenama Vande Ikardi prema klubu, ili o situaciji u svlačionici gdje su navodno oformljena dva klana, Perišićev i Ikardijev, mada se ne zna ko igra gore.

mauro-icardi

U svakom slučaju, u Interu nikada nije dosadno, nisu pokazali ništa posebno u Parmi, ali su bili pod ogromnim pritiskom i bodovi su sve što se računa.

Ikardija optužuju da je djelovao bezvoljno, da je komplikovao bez potrebe, da je očigledno da se nešto dešava, odnosno da nije razlog slaba forma.

Jedno je jasno, ako ovako nastavi i stigne ponuda veća od 100 miiona evra, Inter neće oklijevati.

icardi2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti