04. 02. 2019 - 19:48
NJEGOVA ŽENA JE BILA UZ NJEGA I KAD SU ŽIVJELI OD 190 EURA...
907
Shares
NJEGOVA ŽENA JE BILA UZ NJEGA I KAD SU ŽIVJELI OD 190 EURA MJESEČNO: Sad se kupa u milionima, I ZABIO JOJ JE NOŽ U LEĐA!

NEVJEROVATNO

NJEGOVA ŽENA JE BILA UZ NJEGA I KAD SU ŽIVJELI OD 190 EURA MJESEČNO: Sad se kupa u milionima, I ZABIO JOJ JE NOŽ U LEĐA!

Sport.ba
04. 02. 2019 - 19:48
0
Shares

Connor MCgregor trenutno prolazi kroz aferu koja prijeti da mu uništi imidž savršenog supruga.

Naime, bokser je godinama radio slabo plaćene poslove, i nije imao niti marke u džepu. Cijelo to vrijeme uz njega je bila Di Devlin, koja mu je pružala podršku

20
Di i Konor su zajedno već više od decenije, a 2017. godine dobili su i sinčića koji je ponio očevo ime.

"Živjeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 eura. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vrijeme provodio u teretani. Vjerovao sam da ću biti šampion, i ONA takođe. Vjerovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvijek održim dnevni režim.

19

Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujućih treninga uvek mi je govorila: "Connor u redu je, ti to možeš"", ispričao je svojevremeno UFC borac, koji danas uživa zajedno sa porodicom u luksuzu.

Međutim, sada se pojavila Britanka Terry iz Liverpoola, koja tvrdi da je on otac njene kćerkice.

16

Ona je istakla da je sa popularnim bokserom provela noć 2017. godine u hotelskoj sobi nakon konjske trke Grand National, te da je devet mjeseci na svijet donijela i bebu.

Terry zahtjeva DNK test kako bi se utvrdilo očinstvo.

17
"Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima", rekla je ova 26-godišnjakinja.

22

Ona je objavila i nekoliko slika sa bokserom, te da mu je javila čim je ostala trudna, ali se on nikada nije oglašavao.

Takođe je naznačila i da su odnose imali samo četiri nedjelje nakon što se Di Devlin porodila, te da joj je ovaj 30-godišnjak rekao kako nije u najboljim odnosima sa ženom.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti