20. 01. 2019 - 12:09
BALKANSKA AFERA SE NASTAVLJA: Ognjen Vranješ je u potpunosti...
907
Shares
BALKANSKA AFERA SE NASTAVLJA: Ognjen Vranješ je u potpunosti

NEVJEROVATNO

BALKANSKA AFERA SE NASTAVLJA: Ognjen Vranješ je u potpunosti "pukao" i odlučio se za brutalan POTEZ

Sport.ba
20. 01. 2019 - 12:09
0
Shares

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ danima se nalazi u žiži javnosti, ali ne zbog svog fudbalskog umijeća, već zbog navodne afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Velika prašina se podigla nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, kao i šokantna prepiska supruge Duška Tošića i fudbalera iz Bosne i Hercegovine.

Od tog momenta javnost prati svaki korak fudbalera Anderlehta. Njegove objave na društvenim mrežama privlače veliku pažnju. Nakon što je objavio fotografiju na kojoj su mu usne izgledaju drugačije, povela se velika polemika... Mnogi smatraju da je fudbaler inspirisan Karleušom riješio da napumpa usta.

06

"Ognjen je uvek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želio da je malo koriguje, jer ga to nervira. Ne znam da li je ubrizgavao neki hijaluron, ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primjetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvek bila tanka", rekao je za "Alo" izvor blizak fudbaleru Anderlehta.

(Sport.ba)

 

 

Učitaj još novosti