17. 01. 2019 - 22:50
IZNERVIRANI VRANJEŠ POSLAO PORUKU JELENI NA MOBITEL: "Pričaš...
907
Shares
IZNERVIRANI VRANJEŠ POSLAO PORUKU JELENI NA MOBITEL:

IZNERVIRANI VRANJEŠ POSLAO PORUKU JELENI NA MOBITEL: "Pričaš jedno, a radiš drugo", A ONDA JE STIGAO ODGOVOR!

Sport.ba
17. 01. 2019 - 22:50
0
Shares

Bura oko navodne afere između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše se ne stišava, a "Kurir" je nedavno došao u posjet poruka koje su oni razmjenjivali.

jkarleusa11

Nakon što su u javnosti isplivale eksplicitne fotografije Jelene Karleuše, pjevačica nije gubila vrijeme, te je odmah demantovala da se ona nalazi na tim slikama.

5c404e1f-fc44-4172-8704-35400a0a0a67-vranjes-i-jelena1-previeworgJELENIN MENADŽER SVE ZNA, A SADA JE ODLUČIO PROGOVORITI: Više neće da šuti, OVO JE PRAVA ISTINA!​

Jelena je prvo izjavila da na svom polnom organu ima karakterističan mladež, koji žena na slikama nema, a zatim je objasnila da na stomaku ima čak tri ožiljka. Dva od porođaja putem carskog reza i jedan od operacije tum.ora na materici.

karleusa1Sada su internetom počele da kruže Jelenine fotografije u bikiniju, na kojima se jasno vidi upravo ožiljak o kojem Jelena priča.

1

2

Srbijanski mediji pišu kako je par i ranije imao nesuglasice, što potvrđuju njihove poruke, a posebno ova koju je objavio "Kurir.rs".

3

 

Nakon što su se sporne poruke i slike pojavile u medijima, Jelena je molila Vranješa da demantuje sve.

karleusa

“Ja te molim, demantiraj da si ovo ikada rekao. Ja nikada nisam naudila tebi i tvojoj obitelji, djetetu. Mojoj djeci uništavaš život. Molim te demantiraj”, pisala je, navodno, pjevačica nogometašu kad su počele curiti prve informacije o aferi.

“Nisam ni ja tebi”, odgovorio joj je Vranješ.

vranjes“Nikada ti nije prijetio. Zbog moje djece demantiraj da si ikada ovo izgovorio”, poručila mu je Karleuša.

karleusa-duskotosic

“Zaboravi da postojim. Svi ste ista govna. Samo kada ste u problemu joj Ognjene ajde sad ti. Tuži ih slobodno ja ću doći na sud i sve posvjedočiti”, pisao joj je.

Učitaj još novosti