15. 01. 2019 - 16:39
SRPSKI NOGOMETAŠ PONOVO NAPRAVIO HAOS: Otišao na čas joge pa...
907
Shares
SRPSKI NOGOMETAŠ PONOVO NAPRAVIO HAOS: Otišao na čas joge pa se FIZIČKI OBRAČUNAO sa saigračem

PONOVO NA NASLOVNICAMA BRITANSKIH MEDIJA

SRPSKI NOGOMETAŠ PONOVO NAPRAVIO HAOS: Otišao na čas joge pa se FIZIČKI OBRAČUNAO sa saigračem

Sport.ba
15. 01. 2019 - 16:39
0
Shares

Aleksandar Mitrović ponovno je na naslovnicama britanskih medija. Kontroverzni srpski nogometaš potukao se sa saigračem iz Fulhama na času joge.

The Sun javlja da je Mitrović reagirao jer se Kamara bezobrazno ponašao prema instruktoru joge. Poslije toga su se Mitrović i Kamara fizički sukobili, a da fizički sukob ne bude s većim posljedicama, pobrinuli su se ostali igrači Fulhama koji su ih razdvojili pred očima menadžera kluba Claudija Ranierija.

mitrovic

Mitrović i Kamara nedavno su se sukobili i na utakmici protiv Huddersfielda kada je Kamara oteo Mitroviću udarac s 11 metara, iako je Ranieri dao upute da srpski napadač izvede jedanaesterac. Zanimljivo, Kamara je promašio udarac s bijele tačke, a Mitrović ipak postao junak postigavši gol za pobjedu u završnici utakmice.

mitrovic

"Da nisam nogometaš, bio bih vjerojatno kriminalac"

Mitrović je na početku karijere bio jako problematičan i mnogi su vjerovali da s takvim ponašanjem nikad neće dogurati do najjačih liga.

"Kada sam stigao u Englesku, bio sam još klinac. Bio sam temperamentan i lako gubio strpljenje. Nisam mogao brojati ni do jedan prije nego eksplodiram. Sada stignem do šest, možda sedam", rekao je jednom bivši napadač Partizana koji je u premierligaškom debiju isključen nakon samo 16 minuta.

mitrovic1
 
"Otac mi kaže da nisam nogometaš, da bih bio kriminalac ili kick-bokser. Sjećam se da smo jednom gađali voz kamenjem i da sam baš ja razbio prozor. Uvijek sam donosio glupe odluke i upadao u probleme. Radio sam sve suprotno od onoga što su mi govorili. Sada sam se promijenio, želim da moje dijete bude ponosno na svog oca jednog dana."

"Tada su me odveli na nogomet. Brzo su svi shvatili da sam talentovan. Mogao sam biti agresivan, a opet dobar s loptom."

mitrovic2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti