12. 01. 2019 - 22:25
SP U RUKOMETU: Francuzi gubili pa ubacili u brzinu više i...
907
Shares
SP U RUKOMETU: Francuzi gubili pa ubacili u brzinu više i pregazili Srbiju, Danci demolirali Tunis

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

SP U RUKOMETU: Francuzi gubili pa ubacili u brzinu više i pregazili Srbiju, Danci demolirali Tunis

Sport.ba
12. 01. 2019 - 22:25
0
Shares

U zadnjim današnjim susretima na Svjetskom rukometnom prvenstvu Danska je lakoćom pregazila Tunis rezultatom 36:22, dok je Francuska bez većih problema nadigrala Srbiju rezultatom 32:21.

Prvih sedam golova na susretu završilo je u mreži Tunisa pa je samo bilo pitanje konačnog rezultata, a Danci su do kraja odradili pucački trening koji je završio 36:22. Mikkel Hansen i Rasmus Lauge sa sedam pogodaka bili su najučinkovitiji igrači na susretu.

Srbija se ravnopravno držala prvih dvadesetak minuta te na trenutke i vodila, ali puno snažniji Francuzi ubacili su u brzinu više te se već do poluvremena odvojili na tri pogotka razlike. Najljepši trenutak utakmice dogodio se po isteku prvog poluvremena, kad je Srbija iskoristila deveterac nakon isteka vremena, unatoč divovskom živom zidu Francuza.

U drugom poluvremenu prednost se iz minute u minutu povećavala, a konačnih 32:21 najbolje oslikava razliku u kvaliteti između ovih dvaju reprezentacija. Najbolji strijelci kod pobjednika bili su Nedim Remili i Ludovic Fabregas s pet pogodaka, dok je najefikasniji kod Srbije bio Bogdan Radivojević sa šest pogodaka u isto toliko pokušaja.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti