13. 01. 2019 - 10:50
SP 2019: Nikola Karabatić će igrati na prvenstvu, ali samo pod...
907
Shares
SP 2019: Nikola Karabatić će igrati na prvenstvu, ali samo pod ovim USLOVIMA !!

SP 2019

SP 2019: Nikola Karabatić će igrati na prvenstvu, ali samo pod ovim USLOVIMA !!

Sport.ba
13. 01. 2019 - 10:50
0
Shares

Nikola Karabatić priključio se u Berlinu francuskoj reprezentaciji, a iako tvrdi da je potpuno zdrav, naglašava da neće igrati na Svjetskom prvenstvu ako ga njegova momčad ne bude trebala...
Vijest da se sjajni 34-godišnji srednji vanjski priključio Dinartovoj reprezentaciji snažno je odjeknula u subotu u rukometnom svijetu, a Francuzima su značajno porasle dionice u borbi za obranu naslova prvaka.

dinart

"S liječnicima PSG-a sam zaključio da oporavak ide brže od očekivanog. Sredinom decembra već sam bio u stanju trčati. Rekli su mi u klubu da mogu igrati u januaru ako sve bude išlo istim tiokom,' izjavio je Nikola Karabatić u Berlinu koji je operirao stopalo tijekom listopada i vjerovalo da ga čeka do četiri do šest mjeseci pauze od rukometa.

"Pričao sam s Didierom i francuskom liječničkom službom i zaključili smo ako se pokažem na treningu s juniorskom momčadi, da bih možda mogao zaigrati," dodao je čovjek koji je u karijeri osvojio dva olimpijska naslova, četiri naslova svjetskih prvaka i tri naslova europskih prvaka, a onda je svojim riječima iznenadio svjetsku javnost:

karabatic

"Nadam se da ću brzo biti spreman, ako me naravno ekipa bude trebala. Ako me ne bude trebala, ostat ću u ulozi 18. igrača i biti u potpunosti iza njih. No, zasad je prerano za reći. Prva utakmica nije bila sjajna, ali to je rijetko slučaj."

S obzirom da je Karabatić priključen ekipinakon mučenja protiv Brazila, a uslijedilo je gaženje Srbije s visokih 32:21, moguće je da Nikola zaista ostane na tribinama tokom cijelog turnira, jer ekipa očito može i bez njega. No, u tu opciju gotovo nitko u ovom trenutku ne vjeruje...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti