08. 01. 2019 - 10:50
OGNJEN VRANJEŠ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Uz fotografiju...
907
Shares
OGNJEN VRANJEŠ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Uz fotografiju objavio stih Baje Malog Knindže

IMA LI KRAJA SKANDALOZNOM PONAŠANJU OVOG IGRAČA

OGNJEN VRANJEŠ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Uz fotografiju objavio stih Baje Malog Knindže

Sport.ba
08. 01. 2019 - 10:50
0
Shares

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ objavio je novu spornu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije stavio stih pjesme "Ne volim te Alija" Baje Malog Knindže.

vranjes

Vranješ je, kao što to često radi kada shvati grešku, obrisao fotografiju, ali ona nije promakla bh. javnosti koja je još jednom žestoko osudila ovaj čin reprezentativca BiH.

562

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis "Drhte ruke oko Banje Luke", što je stih pjesme "Ne volim te Alija" koju pjeva Baja Mali Knindža.

Podsjećamo, Vranješ je nedavno napravio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje oštro je osudio i Nogometni savez BiH.

vranjes12

"Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NS BiH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama", poručili su tada iz NS BiH.

ognjen-vranjes-anderlecht-1

Vranješ je nedavno objavio i fotografiju trenutka u kojem je eksplodirao molotovljev koktel među navijačima Ajaxa uz opis "Dobro došli u pakao", a to su mnogi shvatili kao podršku nasilju na tribinama. Također, osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora zbog poticanja nasilja putem društvenih mreža dok je nastupao u Grčkoj.

vranjes-tetovaza

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti