06. 01. 2019 - 16:19
NAVIJAČI ROME ĆE TEK POBJESNITI! Igrač koji je prošlog ljeta...
907
Shares
NAVIJAČI ROME ĆE TEK POBJESNITI! Igrač koji je prošlog ljeta 'izradio' Romu stiže u Lazio

NE BAŠ PRETJERANO PAMETAN POTEZ

NAVIJAČI ROME ĆE TEK POBJESNITI! Igrač koji je prošlog ljeta 'izradio' Romu stiže u Lazio

Sport.ba
06. 01. 2019 - 16:19
0
Shares

Prošlog ljeta sve je bilo dogovoreno između Bordeauxa, Rome i Malcoma oko prelaska 21-godišnjeg Brazilca u redove Vučice.

malcom

No, neposredno prije nego što je Brazilac otišao u Rim na liječnički pregled, došlo je do preokreta. Malcom se potajno dogovorio s Barcelonom i umjesto u Rimu, završio je u katalonskom gigantu.

malcom

No, čini se da bi Malcom mogao završiti u Vječnom gradu, ali ne u Romi, već u ljutom im rivalu Laziju, pišu svjetski mediji. Ovaj krilni napadač odigrao je devet utakmica u jesenskom dijelu sezone, ali je na raspolaganju dobio samo 296 minuta.

malcom

Ernesto Valverde ne računa na njega i Barcelona ga se želi riješiti, iako ga je na ljeto, kada ga je preotela Romi, dovela za 41 milion eura.

Lazio je zatražio posudbu, a u narednim danima saznat ćemo konačni ishod ovog potencijalnog transfera. Kada bi se on dogodio, to bi značilo da bi Brazilac u pola godine opalio dvije „šamarčine“ upravi i navijačima Rome – prvu jer ih je izigrao na ljeto, a drugi jer je umjesto u njihove prešao u redove gradskog rivala.

malcolm

(Sport.ba)

Učitaj još novosti