03. 01. 2019 - 21:53
NOLE NIJE ODUŠEVIO: Unatoč blijedoj partiji prošao je u polufinale
907
Shares
NOLE NIJE ODUŠEVIO: Unatoč blijedoj partiji prošao je u polufinale

ATP DOHA

NOLE NIJE ODUŠEVIO: Unatoč blijedoj partiji prošao je u polufinale

Sport.ba
03. 01. 2019 - 21:53
0
Shares

Novak Đoković ponovno nije oduševio, ali još je jednom preokrenuo dvoboj u Dohi u kojoj je nastup završio Stan Wawrinka.

Drugi put u dva dana Novak Đoković morao je okretati set zaostatka u Dohi. Protiv Martona Fucsovicsa, štoviše, bio je na dva gema od poraza, a tek nešto lakše disao je protiv Nikoloza Basilašvilija.

Gruzijac koji je pokucao na vrata društva 20 najboljih tenisača svijeta, kao i Fucsovics, više od prvog seta, u kojemu je imao 4:1 i servis, nije mogao, pa je prvi igrač svijeta prošao u polufinale u kojemu se neće dogoditi obračun koji su svi čekali jer je Roberto Bautista Agut izbacio Stana Wawrinku.

U polufinalu nekog turnira nakon dugo vremena igrat će Tomaš Berdych koji je lako riješio Francuza Herberta, a finale Dohe tražit će protiv Dušana Lajovića ili Marca Cecchinata.

U Brisbaneu su odigrana prva dva četvrtfinala, Kei Nishikori u najzvučnijem dvoboju dana u dva je produžena seta sredio Grigora Dimitrova, Jeremy Chardy nekako je uspio zaustaviti Japanca Uchiyamu, dok je i drugi Japanac, Daniel, morao čestitati Francuzu - Jo-Wilfriedu Tsongi.

U indijskom Puneu uz Ivu Karlovića i Stevea Darcisa polufinalan kvartet kompletirali su prvi nositelj Kevin Anderson i Gilles Simon koji se oporavio od Paireova servisa za meč u drugom setu.

ATP Doha:
Roberto Bautista Agut - Stan Wawrinka 6:4 6:4
Novak Đoković - Nikoloz Basilašvili 4:6 6:3 6:4

ATP Pune:
Kevin Anderson - Jaume Munar 6:3 6:3
Gilles Simon - Benoit Paire 3:6 7:6 (4) 6:4

ATP Brisbane:
Jo-Wilfried Tsonga (Francuska) - Taro Daniel (Japan) 7:6 (5), 6:3
Jeremy Chardy (Francuska) - Yasutaka Uchiyama (Japan) 6:4, 3:6, 7:6 (4)
Kei Nishikori (Japan) - Grigor Dimitrov (Bugarska) 7:5, 7:5

(Sport.ba)

Učitaj još novosti