30. 12. 2018 - 13:21
NAKON ŠTO JE UZEO TITULU OBRUŠIO SE NA CORMIERA: Ovo će...
907
Shares
NAKON ŠTO JE UZEO TITULU OBRUŠIO SE NA CORMIERA: Ovo će razbijesniti Cormiera, pa možda se i odluči na MEČ

UFC

NAKON ŠTO JE UZEO TITULU OBRUŠIO SE NA CORMIERA: Ovo će razbijesniti Cormiera, pa možda se i odluči na MEČ

Sport.ba
30. 12. 2018 - 13:21
0
Shares

Jon Jones se vratio te je ponovno UFC prvak poluteške kategorije. Savladao je Alexandera Gustafssona u jednom od svojih najboljih nastupa u karijeri, a evo što je o tome rekao.

Puno se očekivalo od ove borbe, velikim dijelom zbog toga što je ona iz 2013. godine bila vrlo uzbudljiva, a dijelom jer nitko nije došao blizu kao Alexander Gustafsson da Jona Jonesa savlada. Ipak, ta prva borba bila je za Jonesa ono odakle je izvukao lekcije te je sve ovog puta izgledalo puno jednostavnije za njega. Možemo čak reći kako je do pobjede došao rutinski, a odmah nakon borbe je u kavezu prokomentirao kako je u tome uspio, piše Fight Site.

“Postojala je velika razlika između ove i prve borbe. Onda sam mu bio unutar njegovog udaračkog dosega. Ovog puta sam cijelo vrijeme bio svjestan distance, znao sam koliko smo daleko. On je bacao dobre kombinacije, ali vidjeti ćete da gotovo ništa nije sjelo na moje lice. Cijelo vrijeme znao sam gdje sam i jako sam dobro razumio njegov način borbe”, ispričao je Jones odmah u kavezu što je bilo drugačije od prve borbe, odnosno što je u njoj prepoznao, a sada u potpunosti iskoristio.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti