01. 01. 2019 - 20:05
PROBLEMI ZA KRALJEVE: Velika zvijezda seli u januaru u London...
907
Shares
PROBLEMI ZA KRALJEVE: Velika zvijezda seli u januaru u London za 70 miliona funti, transfer korak od realizacije

ISCO PRELAZI U CHELSEA?!

PROBLEMI ZA KRALJEVE: Velika zvijezda seli u januaru u London za 70 miliona funti, transfer korak od realizacije

Sport.ba
01. 01. 2019 - 20:05
0
Shares

Real Madrid je u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, ali i u ozbiljnom problemu. Naime, velika zvijezda tima usljed ogromnog nezadovoljstva pravi ne tako iznenadan transfer u Chelsea?!

real-ramos-modric-marcelo

Španac Isco će vjerovatno napustiti redove prvaka Evrope u januaru, prema informacijama engleskih medija. Londonski Chelsea nalazi se veoma blizu dogovora sa španskim fudbalerom i on bi od početka 2019. godine mogao zaigrati na "Stamford Bridgeu". Plavci će za usluge ovog fudbalera izdvojiti čak 70 miliona funti.

Dok bi Isco u Londonu trebao zarađivati oko 250.000 funti na sedmičnom nivou. Ugovor će biti potpisan na četiri i po godine, a navodno je Chelsea spreman isplatiti i dodatni novac reprezentativcu Španije odmah po potpisu ugovora.

isco

Isco ima namjeru da ode. Vidljivo je da 26-godišnji ofanzivac nije sretan na "Santiago Bernabeu", a čak su se i navijači okrenuli protiv njega. Ove sezone Isco je odigrao ukupno 17 utakmica, postigao je četiri gola i upisao je jednu asistenciju.

Što svakako nije dovoljno za igrača ovog kalibra, koji zahtijeva da bude starter i da ima mnogo mnogo bolju minutažu ali kako to ne može da dobije u Real Madridu, on je odlučio da ide tamo gdje može da igra.

isco-real

asensio-isco-real

isco-krunic

isco2

isco

isco

isco

isco-sad-at-real-madrid-1

bale-isco

zidane-isco

(Sport.ba)

Učitaj još novosti