14. 12. 2018 - 17:12
MOURINHO BIJESAN NA UPRAVU! Želi 100 miliona da dovede ovu...
907
Shares
MOURINHO BIJESAN NA UPRAVU! Želi 100 miliona da dovede ovu ZVIJER u klub

PORTUGALAC ŽELI POJAČATI OBRANU

MOURINHO BIJESAN NA UPRAVU! Želi 100 miliona da dovede ovu ZVIJER u klub

Sport.ba
14. 12. 2018 - 17:12
0
Shares

Jose Mourinho opet je ljut na upravu! I dalje ih krivi zbog nedostatka pojačanja, a Portugalac im je zamjerio i to što se nisu pojavili u Španiji na utakmici Lige prvaka protiv Valencije.

mou44

Iskusni strateg očajnički želi dovesti stopera sljedeći mjesec, a vjeruje da su ovosezonski obrambeni problemi rezultat manjka aktivnosti na tržištu vezano za obrambene igrače.

Voljan je Jose prodati i Erica Baillyja, Marcosa Roju te Phila Jonesa kako bi skupio što više novca za kvalitetnog stopera, no uprava se zasad i ne trudi previše oko dovođenja zvjezdanih pojačanja. 

mou

A glavna meta? Kalidou Koulibaly, branič Napolija, koji bi navodno koštao preko sto miliona eura! Uz njega, na radaru su crvenih vragova i Tottenhamov Toby Alderweireld kao i Interov Milan Škriniar.

kalidou-koulibaly

Uprava je razljutila bivšeg trenera Intera i zbog toga što se nitko od bitnijih članova uprave nije pojavio na utakmici s Valencijom. Ed Woodward, Joel i Abram Glazer... Svi su redom preskočili susret!

koulibaly2

- Nitko bitan iz uprave nije bio u Valenciji. Ubrzo nam dolazi prijelazni rok, a nitko ne zna ništa. Ne rade na prodaji, ne rade na kupovini, a imaju 58 skauta i tri šefova skauting službe. Jose vjeruje da se tako ne vodi klub - rekao je za Telegraph izvor blizak Mourinhu.

mou

pogba-mourinho-manchester-united

mou1

koulibaly-balotelli

kalidou-koulibaly-neapel

napoli-hamsik-koulibaly

(Sport.ba)

Učitaj još novosti