13. 12. 2018 - 07:58
O OVOME BRUJI CIJELA ITALIJA: Allegri pobjesnio i odmah...
907
Shares
O OVOME BRUJI CIJELA ITALIJA: Allegri pobjesnio i odmah zamijenio Pjanića, a Miretova reakcija nakon toga je priča za sebe

LIGA PRVAKA

O OVOME BRUJI CIJELA ITALIJA: Allegri pobjesnio i odmah zamijenio Pjanića, a Miretova reakcija nakon toga je priča za sebe

Sport.ba
13. 12. 2018 - 07:58
0
Shares

Juventus je sinoć iznenađujuće poražen na gostovanju kod Young Boysa 1:2 u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka za ovu sezonu. Uprkos tome, Stara dama je ostala na liderskoj poziciji zahvaljujući pobjedi Valencije nad Unitedom identičnim rezultatom.

daniele-rugani-juventus

ZOVU JE "THE BODY": Najpoznatija je fitness instruktorica na svijetu, za njenim oblinama lude milioni

Dosta toga nije štimalo sinoć u igri italijanskih prvaka, a to možda i najbolje pokazuje reakcija Massimilliana Allegrija nakon jedne neuspjele akcije njegovih igrača. Pjanić je izveo loptu iz slobodnog udarca, a onda je sve zakomplikovano i dosuđen je ofsajd. Allegri je nakon toga pobjesnio i iz igre izveo našeg reprezentativca, umjesto kojeg je ušao Emre Can. Pogledajte kako je to izgledalo:

Reakcija Pjanića nakon izmjene govori kako ni kod njih ne cvjetaju ruže...

Nakon utakmice trener Juventusa objasnio je zbog čega je zamijenio Pjanića.

allegri-pjanic-juventus-dicembre-2017

"Zašto sam zamijenio Pjanića? Na terenu je bilo šest stepeni ispod nule. Radnije bih ga poštedio toga kako bi bio spreman za izazove u subotu. Da li je sintetička podloga uticala na našu izvedbu? Na početku, ali ubrzo smo stvorili 2-3 dobre prilike. Na ovakvom terenu jednostavno morate dodavati i držati loptu na zemlji", kazao je Allegri.

allegri2

KAŽU DA JE ONA NAJZGODNIJA BOSANKA, MUŠKARCI JOJ SE BACAJU POD NOGE: Ali kad joj vide LICE UHVATE SE ZA GLAVU (FOTO)

(Sport.ba)

Učitaj još novosti