12. 12. 2018 - 10:28
Pogledajte zašto je Mane mogao biti najveći TRAGIČAR...
907
Shares
Pogledajte zašto je Mane mogao biti najveći TRAGIČAR Liverpoola, a samo ga je Alisson spasio da to na kraju i ne bude

TRAGIČAR JE MOGAO BITI I LOVREN

Pogledajte zašto je Mane mogao biti najveći TRAGIČAR Liverpoola, a samo ga je Alisson spasio da to na kraju i ne bude

Sport.ba
12. 12. 2018 - 10:28
0
Shares

Fenomenalnu su utakmicu na Anfieldu odigrali Liverpool i Napoli. Domaćin je slavio s 1:0 i to je bila jedina pobjeda s jedan razlike koja je Redse gurnula na drugo mjesto u skupini prolaz u osminu finala Lige prvaka.

salah

Zato je Napoliju toliko trebao taj jedan, samo jedan gol koji bi ga odveo dalje čak i uz poraz 1:2. No nisu uspjeli zabiti, a najveću je priliku propustio Arkadiusz Milik u 92. minuti kada mu je sjajno udarac iz velike blizine obranio Allison.

Da je Poljak zabio, veliki bi tragičar bio Dejan Lovren koji je ostavio samog napadača Napolija. Hrvatski reprezentativac ušao je u igru tek nekoliko minuta ranije i bijes navijača još jednom bi se, ovaj put opravdano, srušio na njegovu leđa.

alisson1

A taj bi bijes podijelio s još jednim mogućim tragičarom, još i većim, kojeg je spasila Allisonova obrana. Sadio Mane istakao se nevjerojatnim promašajima o kojima bi se pričalo sedmicama da je Liverpool zapeo u grupnoj fazi Lige prvaka.

Domaćin je talijanskom klubu mogao utrpati nekoliko pogodaka, no sam je Ospina kapitulirao pred jednom majstorijom Mohameda Salaha u prvom dijelu utakmice. Sve drugo je obranio ili su mu pomogli domaći nogometašima svojim promašajima.

mane6

Prvo je u 77. minuti promašio s pet metara nakon brze akcije i asistencije Robertsona kada je pucao ravno u Ospinu, a deset je minuta kasnije bio u još boljoj prilici. Sam samcat s tri metra promašuje prazan gol jer je golman Napolija već bio na krivoj nozi. Posljednji od tri nevjerojatna promašaja zbio se u 94. minuti kada je izašao sam pred Ospinu i promašio cijeli gol.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti