06. 12. 2018 - 07:21
ROMA OSTAJE BEZ DRAGULJA: S Otoka stigla ponuda koju je...
907
Shares
ROMA OSTAJE BEZ DRAGULJA: S Otoka stigla ponuda koju je nemoguće odbiti - za jednog od najperspektivnijih napadača 52 miliona!

TOTTENHAM SILNO ŽELI UNDERA

ROMA OSTAJE BEZ DRAGULJA: S Otoka stigla ponuda koju je nemoguće odbiti - za jednog od najperspektivnijih napadača 52 miliona!

Sport.ba
06. 12. 2018 - 07:21
0
Shares

Cengiz Under je mladi turski nogometaš, član talijanske Rome, koji je u zadnje vrijeme (opet) privukao pozornost na sebe. Krilni napadač privukao je veliku pažnju na sebe sjajnim patijama, a izgleda da će i u ovom slučaju glavnu riječ voditi klubovi iz Engleske.

Za reprezentativca Turske najveće inteseovanje je pokazao londonski Tottenham, član elitne Premier lige i aktivni sudionik Lige prvaka. Za početak, Pijetlovi su poslali u Rim ponudu od 35 miliona eura, ali Rimljani su to bez razmišljanja odbili. Sada su Spursi pokušali s poboljšanom, mnogo većom ponudom od 52 miliona eura, na koju će u Rimu teško ostati ravnodušni.

tottenham

Za njega su također zanimanje pokazali i rivali Tottenhama, uključujući Chelsea i Arsenal, dok "Corriere dello Sport" također navodi kako Undera žele vidjeti i u ekipi Bayerna iz Münchena. Undera u Bavarskoj vide kao idealnu zamjenu za Arjena Robbena koji na kraju sezone napušta klub.

robben

Bez obzira na visinu kompenzacije u slučaju prodaje, Roma će morati prepustiti 20 posto ukupne vrijednosti bivšem klubu Bašakšehiru koji će tako ponovo profitirati zahvaljujući svom nekadašnjem nogometašu.

under-dzeko

roma-under1

under-manolas

roma-under

dzeko-under

(Sport.ba)

Učitaj još novosti