05. 12. 2018 - 19:16
TRANSFER KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Neymar nije mogao odbiti...
907
Shares
TRANSFER KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Neymar nije mogao odbiti LEGENDU i ide u ovaj klub

MEGATRANSFER

TRANSFER KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Neymar nije mogao odbiti LEGENDU i ide u ovaj klub

Sport.ba
05. 12. 2018 - 19:16
0
Shares

Brazilski napadač Neymar svakako se nalazi u skupini najboljih svjetskih fudbalera. Ove sezone je u dresu PSG-a u 18 utakmica zabio 15 golova i upisao sedam asistencija. Već neko vrijeme je povezivan s najvećim svjetskim klubovima, a na toj listi prednjače Barcelona i Real Madrid.

Ipak, nisu dva najveća španska kluba jedini koji bi ga voljeli vidjeti u svojoj svlačionici. Na istu ideju došao je i David Beckham, bivši legendarni engleski fudbaler koji je danas vlasnik Inter Miamija, novog kluba koji će uskoro debitirati u američkom MLS-u.

Beckham je u jednoj emisiji imao priliku direktno pričati s Neymarom, a tu je priliku iskoristio da Brazilcu ponudi 10-godišnji ugovor.

neymar

"Vratio sam se 10 godina u prošlost i shvatio koliko se liga od tada popravila i narasla. Zato ću nakon ove emisije uzeti jedan prazan list papira na kojem ćemo ti ponuditi ugovor s Miamijem za idućih 10 godina. Nećemo te plaćati puno, ali ono, znaš... Dogovoreno?", pitao je Beckham Neymara koji je kroz smijeh odgovorio: "Dogovoreno, šefe!".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti