18. 11. 2018 - 09:18
NOVAK SIGURAN: "Nema sumnje, najbolji meč u Londonu"
907
Shares
NOVAK SIGURAN:

ATP MASTERS LONDON

NOVAK SIGURAN: "Nema sumnje, najbolji meč u Londonu"

Sport.ba
18. 11. 2018 - 09:18
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković bio je izuzetno zadovoljan načinom na koji je igrao u pobjedi nad Kevinom Andersonom u polufinalu završnog Mastersa u Londonu.

3
Srbin je savladao Južnoafrikanca sa 6:2, 6:2 i na ubedljiv način došao do prilike da se bori za sedmi trofej na završnom turniru.

"Bio je ovo moj najbolji meč na turniru. Došao je u pravom trenutku. Kevin je igrao odlično cijele nedelje, ali izgubio je servis na startu i to je napravilo razliku. Znao sam da mu je prvi servis najveća snaga. Koristio sam drugi servis i slavio", izjavio je Đoković i dodao:

"Veoma sam zadovoljan što mogu da igram na najvišem nivou konstantno. Mnogo igrača je umorno došlo na turnir, ali ovo je jedan od najvažnijih turnira za nas i radujem se što sam u novom finalu".

Koliko je Novak dominirao govori i podatak da je imao veći broj asova od Andersona, koji je poznat po sjajnom servisu.

"Nije uobičajeno da imate više asova od Kevina, to mi povećava samopouzdanje".

Protivnik srpskog tenisera u borbi za trofej biće Nijemac Aleksander Zverev.

"Igrali smo dobar meč u grupnoj fazi, mislim da nije bio na svom najboljem nivou, ali podigao je nivo igre. Pobijedio je Rogera, prikazao sjajan meč, servira odlično. Pokušaću da vratim što više prvih servisa u teren, boriću se za svaki pone. Biće to poslednji meč u sezoni, neka bolji pobedi", zaključio je Đoković.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti