15. 11. 2018 - 20:49
DA LI ĆE SE OVO RONALDU SVIDJETI ? Poljski golman na...
907
Shares
DA LI ĆE SE OVO RONALDU SVIDJETI ? Poljski golman na originalan način

UVIJEK SPREMAN ZA ŠALU

DA LI ĆE SE OVO RONALDU SVIDJETI ? Poljski golman na originalan način "spustio" Portugalcu

Sport.ba
15. 11. 2018 - 20:49
0
Shares

JUVENTUSOV Poljak Wojciech Szczęsny prošle je nedjelje skinuo penal Milanovom Argentincu Gonzalu Higuainu pri 1:0 vodstvu Stare dame na San Siru i tako utjecao da njegova momčad i 11 puta pobijedi u 12 kola Serie A.

Pri toj obrani pomogla mu je i stativa na kojoj je lopta odsjela nakon što je skinuo udarac Higuaina, ali i Cristiano Ronaldo koji mu je prišao uoči penala.

wojciech-szczesny

Portugalac mu je dao savjet da se baci na svoju desnu stranu jer, po njegovom pamćenju Gonzalovih penala još iz zajedničkog igranja u Realu, Higuain ih puca prizemno i mlako.

Savjet je upalio, Juventus je na kraju pobijedio 2:0, a Wojciech je bio glavni junak uz strijelce Ronalda i Mandžukića. Sad je Szczęsny odlučio malo "bocnuti" Ronalda videom na Instagramu.

"Hvala ti Ronaldo na pomoći oko penala protiv Milana. Vraćam ti uslugu nekim savjetima o slobodnim udarcima", stoji u opisu videa u kojem golman bez problema zabija gol na treningu reprezentacije Poljske.

Ronalda slobodnjaci u Juventusu baš i ne idu, izvodio ih je bez ikakvih uspjeha većinu ove jeseni da bi trener Max Allegri odlučio to presjeći i vratiti te zadaće ipak puno boljim majstorima slobodnjaka, Miralemu Pjaniću i Paulu Dybali.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti