15. 11. 2018 - 18:10
KLADIONICE NUDE DOBAR NOVAC AKO ODIGRATE NA ZMAJEVE: Što se...
907
Shares
KLADIONICE NUDE DOBAR NOVAC AKO ODIGRATE NA ZMAJEVE: Što se tiče

LIGA NACIJA

KLADIONICE NUDE DOBAR NOVAC AKO ODIGRATE NA ZMAJEVE: Što se tiče "kvota" Austrija je veliki favorit

Sport.ba
15. 11. 2018 - 18:10
0
Shares

Nekoliko sati ostalo je do početka utakmica u Ligi nacija, a naravno mi smo foksuirani na dešavanja iz Beča gdje igra naša reprezentacija.

Kladionice daju velike kvote na BiH, oni hrabriji mogu probati iz dvice u dvicu, a ko vjeruje u golove... 
U Beču BiH gostuje Austriji i pred velikim brojem svojih navijača ima priliku da zadrži ili seriju pobjeda ili seriju neporaženosti u Ligi nacija.

reprezentacija

Austrijanci žeele pobjedu kojom bi ostali u igri za prvo mjesto, no naravno mi se nadamo da će Zmajevi nastaviti da ostvaruju najbolje rezultate u novoformiranom takmičenju UEFA-e.

Kvota na Austriju u ovom meču jučer je bila 1.80 ili 1.90, no ona je danas porasla na 2.05 u MOZZART kladionici. Na BiH je bila 3.40, sada je 3.80, dok je kvota na neriješen ishod 3.30 i on je i prema kladionicama nekako najbliži. Postoji niz dobrih oklada u MOZZART kladionici, a oni hrabri Bosanci i Hercegovci mogu da okušaju sreću i igrajući "iz dvojke u dvojku", a tu je kvota čak 12!

Vjerujete li da će na Ernst Happelu prštati od golova? Pazite sada ovo, kvota na 4+ čak 4.20, a ako vjerujete da će biti najmanje pet golova - kvota je 9! Posebno će biti zanimljiv i duel Hrvatske i Španije, a tamo se finalistu EP-a malo i potcjenjuje, pa je kvota u MOZZART-u 4.00, dok je na Španiju 1.95!

(Sport.ba)

Učitaj još novosti