13. 11. 2018 - 16:15
NOVI PROBLEMI ZA PORTUGALCA: Mourinho bi zbog Lige prvaka...
907
Shares
NOVI PROBLEMI ZA PORTUGALCA: Mourinho bi zbog Lige prvaka mogao ostati bez bogatstva!

SVE JE PROTIV NJEGA

NOVI PROBLEMI ZA PORTUGALCA: Mourinho bi zbog Lige prvaka mogao ostati bez bogatstva!

Sport.ba
13. 11. 2018 - 16:15
0
Shares

Jose Mourinho je nakon serije loših rezultata povezao tri pobjede s Manchester Unitedom, od kojih je i ona velika u Torinu (1:2) protiv Juventusa u Ligi prvaka. Međutim, poraz u gradskom derbiju od Cityja (3:1) ponovno ga je stavio pod veliki pritisak.

2

Osmo mjesto nakon 12 kola Premier lige klub s Old Trafforda ne zadovoljava, pa se opet spominje njegov otkaz, ali na kraju sezone.

Kvaka je u tome što Mourinho u ugovoru koji vrijedi do 2020. godine ima stavku po kojoj ako ne izbori Ligu prvaka ostaje bez cijele plaće, pa bi na kraju sezone dobio 15 miliona eura umjesto 30 da odradi ugovor do kraja.

1

United već neko vrijeme pokušava dovesti na klupu Mauricija Pochettina iz Tottenhama, a kako će to biti moguće tek na ljeto onda ne žele smijeniti Portugalca ranije i riskirati veliku odštetu. Zato će Mourinho ovu sezonu gotovo sigurno odraditi do kraja i to će, ako ne napravi čudo, biti kraj suradnje. Trenutačno ima sedam bodova manje baš od Tottenhama koji drži četvrto mjesto, a osvajanje Lige prvaka bio bi podvig u ovim okolnostima.

4

Čini se da odavno Mourinho i klub ne surađuju, a tu su i sukobi u svlačionici koje iskusni strateg nije uspio kontrolirati.

Naravno, uz Pochettina se najčešće spominje i Zinedine Zidane, ali i Antonio Conte. Njih dvojica nemaju klub i prate situaciju te će biti zanimljivo u kojem će smjeru engleski velikan krenuti na ljeto s novim trenerom. Do tada će, ponajviše zbog novca, morati trpjeti Mourinha.

mourinho1

mourinho2

mourinho3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti