11. 11. 2018 - 13:42
JOHN ISNER: "Protiv njega nemam šta izgubiti."
907
Shares
JOHN ISNER:

ATP MASTERS LONDON

JOHN ISNER: "Protiv njega nemam šta izgubiti."

Sport.ba
11. 11. 2018 - 13:42
0
Shares

Otkako se Završni masters igra u Londonu, od 2009. godine, samo trojica Amerikanaca su na njemu učestvovala. Endi Rodik je među osmoricom najboljih bio 2010, Mardi Fiš godinu kasnije, a ove sezone je to pošlo za rukom Džonu Izneru.

john-isner-djokovic

Izner je sa 33 godine i najstariji debitant od 1972.

"Znači mi što sam konačno ovdje. Imam vrlo dobru sezonu. Posljednjih devet ili deset godina sam bio konstantan, bio sam na pozicijama od 10. do 19. Međutim, ove sam posebno zadovoljan. Sve je počelo u Majamiju, kada sam osvojio prvi Masters. Poslije je sve došlo samo", kazao je gorstasni Amerikanac.

Izner će se takmičiti u grupi 'Guga Kuerten' sa Novakom Đokoviće, Marinom Čilićem i Aleksandrom Zverevim.

"Osjećam se dobro fizički. Imao sam sreće tokom karijere da nisam bio ozbiljnije povrijeđen. Očekuje me veliki izazov", rekao je Izner i dodao:

"Novak je osvajao ovaj turnir pet puta. Sigurno je prvi favorit, sada se vratio i na prvo mjesto ATP listi. Međutim, to je odlično i za mene, jer nemam šta da izgubim. Mogu da izađem na teren i igram svoj najbolji tenis, bez ikakvog pritiska. Igrali smo osam ili devet puta, pobeđivao sam ga, iako je on bio uspešniji. Svakako se radujem tom susretu."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti