10. 11. 2018 - 11:02
IBRAHIMOVIĆ: "Tamo se mogu vratiti, ali samo kao predsjednik."
907
Shares
IBRAHIMOVIĆ:

L' EQUIPE

IBRAHIMOVIĆ: "Tamo se mogu vratiti, ali samo kao predsjednik."

Sport.ba
10. 11. 2018 - 11:02
0
Shares

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ u intervjuu za ugledni francuski sportski dnevnik L'Équipe potvrdio je kako se još uvijek, unatoč tome što ima 37 godina, ne namjerava umiroviti. Sljedećih godinu dana ugovorno je vezan za Los Angeles Galaxy.

"Nemam pojma gdje ću biti u bliskoj budućnosti. Samo znam da je mnogo europskih klubova zainteresirano za mene i da sam sretan u Los Angelesu. Sviđa mi se američki način života, kao i mojoj obitelji. Međutim, potreban mi je izazov i motiv. Ne želim otići negdje samo zato što sam Zlatan. Želim praviti razliku. Kao i uvijek", poručio je Zlatan Ibrahimović.

Posljednjih sedmica spekulira se o Ibrahimovićevom povratku u Milan. Šveđanin je potvrdio Milanovu ponudu, kao i da se još nećka oko povratka u talijanski klub, za koji je između 2010. i 2012. godine u 85 utakmica u svim natjecanjima postigao 56 pogodaka.

"Mislim da je realnije da u Milan dođem ja nego Arsene Wenger", prokomentirao je Zlatan Ibrahimović nakon što je Arsenalov bivši trener opovrgnuo glasine o mogućem trenerskom angažmanu u talijanskom klubu.

wenger2

Nekadašnji napadač Intera i Juventusa te Barcelone i Manchester Uniteda prozborio je i o mogućem povratku u Paris Saint-Germain zbog vrbovanja bivšeg suigrača, a danas klupskog direktora Maxwella.

"Sretan sam zbog Maxwella. Svakodnevno smo u kontaktu i znam da želi da radim za Paris Saint-Germain. Ipak, u Paris Saint-Germain mogu se vratiti jedino kao šef. Ne postoje druge pozicije za mene osim da budem šef. I dalje sam aktivan igrač pa ne razmišljam o šefovanju. Kada odlučim o svojoj budućnosti, svijet će sve saznati iz mojih usta", u svojem je stilu zaključio Zlatan Ibrahimović.

psg-maxwell_218360_PSG_MAXWELL_180813

(Sport.ba)

Učitaj još novosti