09. 11. 2018 - 10:39
KAKVI MODRIĆ, MESSI, RONALDO I GRIEZMANN On je uvjeren u...
907
Shares
KAKVI MODRIĆ, MESSI, RONALDO I GRIEZMANN On je uvjeren u osvajanje Zlatne lopte: Napravio sam sve što sam mogao!

KILYAN MBAPPE

KAKVI MODRIĆ, MESSI, RONALDO I GRIEZMANN On je uvjeren u osvajanje Zlatne lopte: Napravio sam sve što sam mogao!

Sport.ba
09. 11. 2018 - 10:39
0
Shares

Manje od mjesec dana ostalo je do dodijeljivanja najprestižnije anualne nogometne nagrade - na velikoj ceremoniji u Parizu 3. decembra bit će objavljen osvajač Zlatne lopte. Među prvim redom favorita nalaze se Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, ali i Kylian Mbappe.

Za mladog francuskog napadača 2018. godina bila je godina iz snova - 19-godišnjak je zabio 21 gol u PSG-ovom pohodu na trostruku krunu dodavši tome osvajanje naslova svjetskog prvaka s Francuskom. Stoga Mbappe smatra kako je učinio sve što je bilo u njegov moći da osvoji Zlatnu loptu:

psg-neymar-cavani-mbappe

"Napravio sam sve što sam mogao do zadnjeg dana glasovanja. Ne žalim ni za čime, sve što se eventualno dogodi bit će bonus, ali ne mogu ja glasati umjesto ljudi!", izjavio je napadač koji je ove godine već osvojio Fifinu nagradu za najboljeg mladog igrača.

lizarazufrancuska-uspjeh-intro

Član tricolora potom je prokomentirao činjenicu kako čak 7 od 30 kandidata (Hugo Lloris, Raphael Varane, Paul Pogba, N'Golo Kante, Karim Benzema, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe) za osvajanje prestižne nagrade dolazi iz redova les bluesa:

"Mislim da je osvajanje Zlatne lopte bazirano na najvećim postignućima te godine. Mi smo u godini SP-a stoga nije čudno da će uspjeh u Rusiji prevagnuti".

neymar-kylian-mbappe

mbappe

mbappe

mbappe

kmbappe

mbappe

francembappe-703x422

mbappe

big-1529142495-kylian-mbappe-i-zvanicno-najmladi-francuz-na-mundijalima

(Sport.ba)

Učitaj još novosti